Ik wil wel, maar mijn

hart klopt niet

Bijeenkomsten kinderhartcentra

Bijeenkomsten kinderhartcentra

Dit jaar organiseert Stichting Hartekind samen met de PAH bijeenkomsten in de kinderhartcentra. Deze bijeenkomsten zijn een belangrijk hulpmiddel om ouders van en kinderen met een hartafwijking van informatie te voorzien. Daarnaast willen we ouders van en kinderen met een aangeboren hartafwijking inspireren om samen met ons de overlevingskansen van hartekinderen te vergroten en de kwaliteit van leven te verbeteren.

De eerste bijeenkomst is in het Academisch Centrum voor Aangeboren Hartafwijkingen op locatie Nijmegen (RadboudUMC). Voor deze bijeenkomst staat het thema 'sporten en bewegen met een AHA' centraal. Deze bijeenkomst is op zaterdag 13 januari 2018 van 10.00 tot 14.00 uur in de 
Auditorium-Foyer, routenummer 296 (tegenover de hoofdingang van het Radboudumc); navigatie adres: Geert Grooteplein zuid 10, 6525 GA  Nijmegen.

Op het programma staan:


Ook in het ErasmusMC, het UMCG, het LUMC en het WKZ zullen er bijeenkomsten in 2018 plaatsvinden rondom een thema. Nog niet alle data zijn bekend. Zodra de data en de thema’s bekend zijn zullen we die toevoegen aan de website.

Aanmelden
Als je vorig jaar bij de bijeenkomsten aanwezig bent geweest kun je je ook dit jaar weer aanmelden via het aanmeldformulier. Er komen andere onderzoeken aan bod dan vorig jaar. Je kunt je hier opgeven voor de bijeenkomst in het Academisch Centrum voor Aangeboren Hartafwijkingen op locatie Nijmegen (RadboudUMC) of meer informatie opvragen via info@hartekind.nl.

Bekijk hier de video van Ronald Tanke over de bijeenkomst in het RadboudUMC op 12 november 2016.
 

Kind zijn, hart nodig! ANBI Keurmerk goed besteed CBF erkend