Ik wil wel, maar mijn

hart klopt niet

Hartekind Challenge 2018

Hartekind Challenge 2018

Op zaterdag 16 juni 2018 vindt de tweede Hartekind Challenge plaats. Dit jaar is de Challenge in Biddinghuizen bij Flevonice

Ben jij erbij? Meld je dan aan via onderstaande formulieren.
Zet je in voor hartekinderen en haal sponsorgeld op met de Challenge (minimaal 100 euro per deelnemer).
 


Ook dit jaar roepen we alle hartekinderen en hun omgeving op om in actie te komen en sponsorgeld op te halen tijdens een echte modderige obstacle run.
Papa’s, mama’s, broertjes, zusjes, vriendjes, klasgenootjes, iedereen is welkom. Hoe meer mensen voor Hartekind in actie komen en sponsorgeld ophalen, des te groter de opbrengsten voor het belangrijke Velocity onderzoek. Wil je weten wat het Velocity onderzoek inhoud? Kijk dan het filmpje hieronder.
 

Obstacle run voor kinderen
Alle kinderen, óók hartekinderen, t/m 12 jaar kunnen (met hulp) deelnemen aan een speciaal kids obstacle run parcours van 600m. Ben je 13 jaar of ouder dan ben je wellicht al groot en stoer genoeg voor het volwassen parcours van 3km. Is dat conditioneel te zwaar voor je dan is het uiteraard ook mogelijk om de 600m te doen. Van 13 t/m 16 jaar is de 3 km onder begeleiding van een volwassene.
Bekijk hieronder een filmpje van het parcours voor kinderen.

 

3, 6 en 9km obstacle run
Voor volwassenen (en kinderen vanaf 13 jaar) ligt er een prachtig parcours met uitdagende obstacles. Je kunt kiezen tussen 3, 6 en 9km. Bekijk hieronder een filmpje van het volwassen parcours.

 

Hartekind Challenge 2017
Op 24 juni 2017 tijdens de allereerste Hartekind Challenge hebben maar liefst 320 deelnemers samen ruim €83.000 aan sponsorgeld opgehaald. Bekijk hieronder een videocompilatie van deze fantastische dag. 

 

Download hieronder de flyer/poster, zodat je deze kunt doorsturen aan je contacten. Liever een papieren versie? Vraag ze aan via info@hartekind.nl.

Flyer Hartekind Challenge 2018
Poster Hartekind Challenge 2018

 

 

 

 

 

 

Kind zijn, hart nodig! ANBI Keurmerk goed besteed CBF erkend