Bestuur & Kantoor

 

Het Bestuur

Het bestuur van Hartekind bestaat uit ervaren professionals uit het bedrijfsleven, de zorg of marketing. Zij zijn nauw betrokken bij het onderwerp aangeboren hartafwijking. Momenteel zitten er in het bestuur zes ouders van kinderen met een aangeboren hartafwijking en een ervaringsdeskundige. Zij weten als geen ander waar hartekinderen in hun dagelijks leven mee te maken krijgen.

Het bestuur van Hartekind is eindverantwoordelijk voor alle activiteiten van de stichting. Op dit moment bestaat het bestuur van Stichting Hartekind uit de volgende personen:     

Joost Vrancken Peeters - Voorzitter ad interim 

Joost is in het dagelijks leven advocaat bij La Gro Geelkerken Advocaten. Joost heeft drie kinderen en is getrouwd met Mariëlle. Hij per 1 januari 2023 ad interim voorzitter van Stichting Hartekind, tot de transitie naar Raad van Toezicht is voltooid. Hij brengt zijn vrije tijd graag door in de bossen op zijn mountainbike.

 

Arjen Schouten- Penningmeester

Arjen is het dagelijkse leven werkzaam bij een financiële dienstverlener met als aandachtgebied financiën. Hij is getrouwd met Dorothé en vader van Lucca en Fleur.

Arjen heeft zelf van dichtbij ervaren, als vader van een dochter met een aangeboren hartafwijking, hoe belangrijk onderzoek is om de overlevingskansen en de kwaliteit van leven van hartekinderen te vergroten. Nu Arjen en zijn gezin zelf in rustiger vaarwater zijn gekomen met de zorg voor Lucca wil hij graag een bijdrage leveren aan verdere ontwikkeling van de stichting.
 

Anco Scholte ter Horst - particuliere fondsenwerving

Anco is in het dagelijks leven ondernemer. Als bestuurslid wil hij meewerken aan de verdere groei van de stichting, met name op het gebied van fondsenwerving.
In zijn vrije tijd houdt hij zich graag bezig met wielrennen, schaatsen, skiën en muziek.
 

Hans Twint - media en voorlichting

Hans is Executive Producer bij de NTR. Bij Stichting Hartekind houdt hij zich bezig met Media en Public Relations. Hans is zelf vader van een hartekind en zet zijn netwerk en capaciteiten graag in om de (naams)bekendheid van Stichting Hartekind te vergroten. Onder zijn leiding zat Stichting Hartekind in maart 2021 aan tafel bij Jinek, dat ons in één klap verder op de kaart zette. 

 

Nathan van Doorn - onderzoek

Nathan is werkzaam als controller bij Over Morgen en woont samen met Lieke en hun drie kinderen Saar, Hein en Juul in Bunnik. 

 

Het Kantoor

 

Zenka Reijn - Directeur Stichting Hartekind

Zenka is in oktober 2022 gestart als directeur van Stichting Hartekind. Zenka gaat zich richten op het door ontwikkelen van de organisatie, de groei van inkomsten en het versterken van de impact van het onderzoek en projecten van Hartekind. Zij startte ooit als kinderverpleegkundige en werkte in die periode veel met hartekinderen en hun ouders. Zij groeide door in leidinggevende functies en is sinds 2006 actief in de Goede Doelen wereld. Zenka zal zich samen met het team en alle betrokkenen inzetten om hét verschil te maken voor hartekinderen. 

In haar vrije tijd houdt Zenka van sport en reizen met haar gezin.

Natalie Westerman - Coördinator vrijwilligers & Office manager

Natalie is het eerste aanspreekpunt als je contact opneemt met Stichting Hartekind. Zij ondersteunt collega's en iedereen die zich inzet voor hartekinderen. Natalie is erg sociaal, helpt graag anderen en is een echte duizendpoot.

Sinds juni 2022 is Natalie ook coördinator vrijwilligers, in deze functie ondersteunt zij de vrijwilligers van Stichting Hartekind en is zij verantwoordelijk voor de landelijke collecteweek. Zelf het verschil maken voor hartekinderen en hun omgeving geeft haar veel energie.

   

Nicky Lakeman - Evenementen

Nicky werkt sinds mei 2018 bij Stichting Hartekind. Voor die tijd werkte ze als televisieredacteur bij diverse kinderprogramma's. Nu zet ze haar creativiteit in om ook hartekinderen onbezorgd kind te kunnen laten zijn. Door mooie evenementen te organiseren en bijzondere acties te bedenken, maakt ze anderen enthousiast om zich ook voor dit doel in te zetten. In haar vrije tijd traint ze fanatiek in het dressuurteam van de Larense Manege. Daarnaast houdt ze van zingen, koken, bakken en is ze stiekem ook vaak te vinden in haar (moes)tuin

Corinne van Vugt - Media & Voorlichting

Corinne heeft een grote passie voor media en 12 jaar lang bij RTL meegewerkt aan verschillende mediacampagnes en televisieproducties. Ze woont samen met Kevin en is moeder van 2 kinderen; zoon en hartekind Jack en dochter Charlie. In haar rol vergroot Corinne de (naams)bekendheid van Stichting Hartekind en urgentie van hartafwijkingen bij kinderen door het grote publiek aan te spreken met pakkende en overtuigende mediacampagnes. Zo draagt zij direct bij aan de impactdoelstellingen van Stichting Hartekind.