Bestuur & Kantoor

 

Het Bestuur

Het bestuur van Hartekind bestaat uit ervaren professionals uit het bedrijfsleven, de zorg of marketing. Zij zijn nauw betrokken bij het onderwerp aangeboren hartafwijking. Momenteel zitten er in het bestuur zes ouders van kinderen met een aangeboren hartafwijking en een ervaringsdeskundige. Zij weten als geen ander waar hartekinderen in hun dagelijks leven mee te maken krijgen.

Het bestuur van Hartekind is eindverantwoordelijk voor alle activiteiten van de stichting. Op dit moment bestaat het bestuur van Stichting Hartekind uit de volgende personen:     

Joost Riphagen - voorzitter

Joost  is in het dagelijks leven directeur en ondernemer bij DOOR Training & Coaching. Joost is getrouwd met Milou en heeft een dochtertje met een aangeboren hartafwijking. Joost brengt zijn vrijetijd graag door op de fiets, in de wandelschoenen of in zijn lievelingsstad Rotterdam.

 

Arjen Schouten- Penningmeester

Arjen is het dagelijkse leven werkzaam bij een financiële dienstverlener met als aandachtgebied financiën. Hij is getrouwd met Dorothé en vader van Lucca en Fleur.

Arjen heeft zelf van dichtbij ervaren, als vader van een dochter met een aangeboren hartafwijking, hoe belangrijk onderzoek is om de overlevingskansen en de kwaliteit van leven van hartekinderen te vergroten. Nu Arjen en zijn gezin zelf in rustiger vaarwater zijn gekomen met de zorg voor Lucca wil hij graag een bijdrage leveren aan verdere ontwikkeling van de stichting.
 

Anco Scholte ter Horst - particuliere fondsenwerving

Anco is in het dagelijks leven ondernemer. Als bestuurslid wil hij meewerken aan de verdere groei van de stichting, met name op het gebied van fondsenwerving.
In zijn vrije tijd houdt hij zich graag bezig met wielrennen, schaatsen, skiën en muziek.
 

Arnout Trampe - zakelijke fondsenwerving

Arnout is in het dagelijks leven werkzaam in de financiële dienstverlening. Arnout is getrouwd met Emske en vader van Lucas, Isabelle en Philip. Lucas is geboren met een hartafwijking. Zijn doel is het mogelijk maken van wetenschappelijk onderzoek om zo de overlevingskansen en de kwaliteit van leven te verbeteren voor kinderen met een hartafwijking.
 

Hans Twint - media en voorlichting

Hans is Executive Producer bij de NTR. Bij Stichting Hartekind houdt hij zich bezig met Media en Public Relations. Hans is zelf vader van een hartekind en zet zijn netwerk en capaciteiten graag in om de (naams)bekendheid van Stichting Hartekind te vergroten. Onder zijn leiding zat Stichting Hartekind in maart 2021 aan tafel bij Jinek, dat ons in één klap verder op de kaart zette. 

 

Nathan van Doorn - onderzoek

Nathan is werkzaam als controller bij Over Morgen en woont samen met Lieke en hun drie kinderen Saar, Hein en Juul in Bunnik. 


 

Joost Vrancken Peeters- Secretaris

Joost is in het dagelijks leven advocaat bij La Gro Geelkerken Advocaten. Joost heeft drie kinderen en is getrouwd met Mariëlle. Hij is verantwoordelijk voor het secretariaat en voor de interne organisatie. Het monitoren van de (interne) organisatie aan de normen van het CBF is daar een belangrijk onderdeel van. Hij brengt zijn vrije tijd graag door in de bossen op zijn mountainbike.


 

Het Kantoor

Natalie Westerman - Office Manager

Natalie is het eerste aanspreekpunt als je contact opneemt met Stichting Hartekind en zorgt ervoor dat alles op kantoor op rolletjes loopt. Zelf het verschil maken voor hartekinderen en hun omgeving, geeft haar veel energie. Natalie is erg sociaal en helpt graag anderen. Ook haar ervaring binnen de hospitality branche en opleiding tot kindercoach komen goed van pas in haar functie. Zij ondersteunt collega's en iedereen die inzet voor hartekinderen, waar nodig.

   

Nicky Lakeman - Evenementen

Nicky werkt sinds mei 2018 bij Stichting Hartekind. Voor die tijd werkte ze als televisieredacteur bij diverse kinderprogramma's. Nu zet ze haar creativiteit in om ook hartekinderen onbezorgd kind te kunnen laten zijn. Door mooie evenementen te organiseren en bijzondere acties te bedenken, maakt ze anderen enthousiast om zich ook voor dit doel in te zetten. In haar vrije tijd traint ze fanatiek in het dressuurteam van de Larense Manege. Daarnaast houdt ze van zingen, koken, bakken en is ze stiekem ook vaak te vinden in haar (moes)tuin.

Fleur van den Bos – Donateurs

Fleur versterkt het team sinds januari 2021. Zij zet zich in om zoveel mogelijk mensen als donateur te betrekken bij de missie van Stichting Hartekind en zo – met elkaar – hét verschil te maken voor hartekinderen. Fleur ziet het als een uitdaging om de groep Hartestrijders zo groot mogelijk te maken, maar tegelijkertijd het sterke, persoonlijke karakter van de stichting te bewaken. 

 

Beatrijs Lurvink - Vrijwilligers

Sinds augustus 2021 zet Beatrijs zich in voor onze waardevolle vrijwilligers. Haar pedagogische studieachtergrond combineert zij met ervaring in recruitment en hospitality. Beatrijs' persoonlijke doel is om zoveel mogelijk Hartestrijders te ondersteunen, activeren en motiveren om zich in te zetten voor Stichting Hartekind. Want alleen mét elkaar kunnen we ervoor zorgen dat de overlevingskansen van hartekinderen worden vergroot en kwaliteit van leven wordt verbeterd.


 

Corinne van Vugt - Media & Voorlichting

Corinne heeft een grote passie voor media en 12 jaar lang bij RTL meegewerkt aan verschillende mediacampagnes en televisieproducties. Ze woont samen met Kevin en is moeder van 2 kinderen; zoon en hartekind Jack (6) en dochter Charlie (3). In haar rol vergroot Corinne de (naams)bekendheid van Stichting Hartekind en urgentie van hartafwijkingen bij kinderen door het grote publiek aan te spreken met pakkende en overtuigende mediacampagnes. Zo draagt zij direct bij aan de impactdoelstellingen van Stichting Hartekind.