Businessvrienden van Hartekind 

Stichting Hartekind is een beweging. Wij zetten ons elke dag in om het leven van Hartekinderen en daarmee ook dat van hun ouders een beetje beter te maken. Dat doen wij door te investeren in noodzakelijk wetenschappelijk onderzoek en projecten welke bijdragen aan het vergroten van de overlevingskansen en verbeteren van de kwaliteit van leven van Hartekinderen.

Wij geloven in samenwerking, in partnership, in VRIENDSCHAP. Samen onderzoek mogelijk maken en impact creëren in een omgeving waarin u geïnspireerd raakt en zinvol zaken kunt doen. Van elkaar leren en direct een bijdrage leveren aan het verbeteren van de kwaliteit van leven en het vergroten van de overlevingskansen van hartekinderen. Dát is waar Vrienden van Hartekind voor staan!

‘Een duurzame en maatschappelijk verantwoorde samenwerking waarbij de relatie met ondernemers én zinvol zaken doen centraal staat’

De basis van een vriendschap is altijd een bijdrage aan noodzakelijk wetenschappelijk onderzoek of project, maar als echte vrienden doen wij meer. Vijf thema’s staan centraal: inspireren, zinvol zaken doen, impact creëren, samenwerken en exposure genereren.

Nieuwsgierig? Lees in onderstaande brochure wat echte vriendschap voor u en ons betekent.

Download brochure

Waarom zoeken wij vrienden?
Elk jaar worden er in Nederland 1.500 kinderen met een hartafwijking geboren. 90% van deze kinderen wordt volwassen, maar helaas sterft 10% nog altijd aan de gevolgen van deze afwijking. Dat maakt een hartafwijking doodsoorzaak nummer 1 bij kinderen tot 15 jaar. Stichting Hartekind wil hier verandering in brengen. Een leven lang zorg, onzekerheid en angst van deze kinderen en hun familie, dat gun je echt niemand.

Stichting Hartekind heeft als ambitie alleen het beste en meest impactvolle onderzoek te financieren. Dit realiseren wij door te werken met de ‘Landelijke Onderzoeksagenda Hartafwijkingen Bij Kinderen’ die nauwkeurig is opgesteld in samenwerking met de Academische Kinderhartcentra in Nederland. Jaarlijks in januari schrijven wij een onderzoekscall uit, waarop onderzoekers hun aanvragen kunnen indienen. Een Ouderraad en (internationale) Wetenschappelijke Adviesraad bepalen vervolgens in de loop van het jaar welke onderzoeken voldoen aan onze criteria, voldoende draagvlak hebben en het verschil maken voor de Hartekinderen. Naast deze noodzakelijke onderzoeken, steunen wij ook projecten met impact. Denk aan de TikkieRing, PacePro en het Hartekind Boek. Het financieren van deze initiatieven kunnen wij niet alleen! Samenwerking is essentieel.

Wat levert een vriendschap u op?
Een goede vriendschap draagt bij aan gezamenlijke doelen. Samen ontwikkelen wij initiatieven, maatwerk, een samenwerking welke passend is bij uw organisatie en waarmee we samen bijdragen aan wederzijdse naamsbekendheid. Denk bijvoorbeeld aan:
• Een krachtig en intens netwerk waar zinvol zaken doen en inspireren centraal staat
• Versterking van imago door samen te werken met de enige stichting in Nederland welke zich inzet voor kinderen met een hartafwijking
• Zichtbaarheid vergroten door onze acties en uw steun te promoten onder de achterban van Stichting Hartekind
• Clienttreatment door gezamenlijk optrekken bij een van onze vele sportieve evenementen en natuurlijk het jaarlijks zakelijk Hartekind Gala

Elke bijeenkomst combineren wij met een heerlijk diner en/of een sportieve activiteit. Het bezoek aan telkens een nieuwe inspirerende locatie maakt elke bijeenkomst bijzonder en een fantastische avond uit. 

Meer weten over Vrienden van Hartekind?
Graag maken wij geheel vrijblijvend kennis. U kunt contact opnemen via 085-877 2218 of mail naar info@hartekind.nl. 

'Middels het inzetten van deze zeer opvallende Renault CLIO draagt Zeeuw & Zeeuw graag een steentje bij.'