Collecteweek 2022

De collecteweek 2021 van Stichting Hartekind was een enorm succes en met elkaar hebben we in juli ruim €84.000 opgehaald voor onderzoek naar hartafwijkingen. Inmiddels zijn de voorbereidingen voor de collecte 2022 in volle gang. Wil jij samen de volgende stap zetten naar een wereld waarin hartekinderen onbezorgd kind kunnen zijn? Geef je dan op als (coördinator) collectant voor dit jaar!

De volgende collecteweek vindt plaats van 4 t/m 9 juli 2022

Maak de collecte tot een groot succes
Mogen we rekenen op uw hulp als collectant? Geef je dan nu alvast op via het inschrijfformulier. Alvast heel HARTelijk dank!

Hier strijden we voor

Jaarlijks horen 1.500 ouders dat het hart van hun kindje niet helemaal gezond is. Veel van deze hartekinderen moeten vlak na de geboorte één ofm eerdere levensreddende operatie(s) ondergaan. Bovendien hebben hartekinderen vaak een korte levensverwachting en beperkingen door hartfalen, hartritmestoornissen en/of opgelopen hersenschade. Jaarlijks zijn er nog altijd 150 hartekinderen die overlijden, waarmee een hartafwijking doodsoorzaak nummer 1 is onder kinderen tot 15 jaar. Dit kan en móét anders!

« Bekijk alle evenementen

Inschrijven