Dam tot Damloop 2021

De ongeëvenaarde sfeer, de IJtunnel, één van de grootste Businesslopen ter wereld en het feit dat start en finish in twee verschillende steden liggen, maken dit evenement zo bijzonder. De afstand is 10 Engelse mijl, waaraan ook elk jaar een aantal wereldtoppers meedoet.

Stichting Hartekind loopt alweer voor het tiende jaar mee met de Dam tot Damloop op zondag 19 september 2021. Hiermee werven we geld voor onderzoek naar hartafwijkingen bij kinderen. Doe jij dit jaar mee? Schrijf je dan snel in!


Wat houdt deelname in ons Hartekind team in?
De inschrijfkosten bedragen €50,00 per persoon. Daarvoor krijg je:

  • Een startbewijs voor de 10 Engelse mijl in het goede doelenvak
  • Je start vroeg en vooraan in het veld
  • Je ontvangt een mooi Hartekind hardloopshirt
  • We maken een teamfoto bij de start
  • We vragen jou een actiepagina aan te maken via onze PIFworld pagina en je eigen sponsoractie te starten. Je mobiliseert je netwerk en streeft naar een sponsoropbrengst van minimaal €100.

Bedrijventeam
De Dam tot Damloop is de uitgelezen kans om samen met jouw medewerkers een bijzondere prestatie neer te zetten. Wil jij met jouw bedrijf meedoen aan deze speciale loop? Mail dan naar ineke@hartekind.nl voor meer informatie. 


Maak een actiepagina aan of sponsor een deelnemer


Bij verhindering of blessures is restitutie van het inschrijfgeld helaas niet mogelijk. Wel kun je jouw startbewijs aan iemand anders overdragen.
De organisatie van de Damloop houdt zich aan de maatregelen van het RIVM, die op dat moment gelden. 

 

« Bekijk alle evenementen

Inschrijven