Het is helaas niet meer mogelijk om voor dit evenement in te schrijven.

Hartekind Bakt

Bak in november mee tijdens de eerste editie van Hartekind Bakt!

Bak koekjes, taartjes, cakejes of andere lekkernijen in de vorm van een hart en verkoop deze voor Stichting Hartekind.

Op dit moment is een hartafwijking nog steeds doodsoorzaak nummer 1 bij kinderen onder de 15 jaar. Stichting Hartekind is de enige stichting in Nederland die noodzakelijk wetenschappelijk onderzoek financiert naar hartafwijkingen bij kinderen. Daarom vragen wij alle kinderen in Nederland om in actie te komen en een verschil te maken voor de 25.000 hartekinderen.

Bak je hart voor het hart van een ander! #maakjehart

BROCHURE


Hoe doe je mee?
Ben jij enthousiast en wil je graag meedoen? Schrijf je hiernaast voor €5 per deelnemer in en ontvang in oktober* het speciale Hartekind Bakt startpakket!
Wil je meerdere kinderen tegelijk inschrijven? Voeg dan een deelnemer toe via de knop "persoon toevoegen". 

Wil jij graag met een groep meedoen, zoals jouw klas, school of misschien het kinderdagverblijf? Mail ons dan even via info@hartekind.nl, dan maken we een pakket op maat voor jullie!

Extra’s: wil jij het bijzondere Hartekind Bakt schort ook ontvangen? Bestel deze dan voor €5 mee tijdens je inschrijving!

*LET OP: door de grote vraag naar startpakketten (geweldig!), kan het soms wat langer duren voor jij jouw pakket ontvangt. Onze excuses voor dit ongemak. 


Baksels verkopen
Om jouw baksels zo goed mogelijk te verkopen zorgen we ervoor dat jij in het startpakket verschillende QR-codes krijgt, die de kopers kunnen scannen. Op die manier hoef je niet met contant geld de straat op en komt jouw opgehaalde bedrag direct bij Hartekind terecht.
Uiteraard snappen we het dat jij ook graag bijhoudt wat je verkocht hebt. Daarom zal in het startpakket ook een speciale lijst zitten waarop je kan bijhouden hoeveel baksels je verkocht hebt en voor welke prijs.

VERKOOPTIPS PERSBERICHT


Hartekind Baksel 2021
Heb jij het grootste, bijzonderste of mooiste hart gebakken? Deel jouw foto met ons en wie weet win jij een leuke bakprijs!

 

Carrotcake 
Wil jij ook de 'Hartverwarmende Carrotcake met speculaaskruiden' van Brenda Kookt maken?
Hier vind je het recept!

 

« Bekijk alle evenementen