Hartekind Polar Bear Challenge

Zwem mee van 1 november tot en met 31 maart! 

Onderzoek naar aangeboren hartafwijkingen bij kinderen is nog steeds HART nodig! Dagelijks worden er vier kinderen geboren met een hartafwijking.
Stichting Hartekind zet zich in voor het vergroten van de overlevingskansen en het verbeteren van de kwaliteit van leven voor deze hartekinderen. Deze onderzoeken moeten gefinancierd worden en daarom starten wij in november een nieuwe challenge; de Hartekind Polar Bear Challenge! Doe jij ook mee? Inschrijven kan tot donderdag 30 september dus wees er snel bij!

Uitdaging
Wat houdt het in om mee te doen met de Hartekind Polar Bear Challenge?

  • Je zwemt of dipt in de periode van 1 november tot en met 31 maart iedere maand een aantal keer in koud water (onder de 7 graden), dit moet buiten in de zee, een meer of een rivier
  • Het is alleen toegestaan een zwempak, zwembril, neusklem en oordopjes te dragen
  • Je laat je voor minstens € 1.000,- sponsoren
  • Er zijn verschillende niveau’s waaraan je kunt deelnemen*
  • Er is een speciale WhatsApp-groep waarin je ondersteunt wordt om deze sportieve prestatie neer te zetten, foto's/video's kunt delen  en met andere deelnemers af kunt speken voor een gemeenschappelijke duik
  • LET OP: je moet 18 jaar of ouder zijn
  • LET OP: meedoen aan deze challenge is op eigen verantwoordelijkheid. Bij twijfel, overleg dat altijd met jouw cardioloog of arts. 

*Niveau’s
1. Classic
Geen afstand vereist. Twee keer in de maand tot aan je schouders dippen in koud water.
2. Zilver
Twee keer per maand 250 meter zwemmen in koud water.
3. Goud
Twee keer per maand 250 meter zwemmen in koud water én in totaal per maand 1000 meter zwemmen.

Inschrijven
Inschrijven is heel gemakkelijk! Vul hiernaast jouw gegevens in en geef daarbij in het opmerkingenveld aan voor welk niveau jij je wilt inschrijven.
Per mail ontvang je van ons een bevestiging en word je op de hoogte gehouden van de vervolgstappen. Per post ontvang je een unieke Hartekind Polar Bear Challenge muts.

Sponsoring
Samen gaan we natuurlijk voor een topopbrengst voor onze Hartekinderen! We helpen je met adviezen en geven je concrete tips via de mail.

Vragen?
Mail naar info@hartekind.nl
Bel naar 06-46 55 13 70

 

« Bekijk alle evenementen