Het is helaas niet meer mogelijk om voor dit evenement in te schrijven.

Hartekind Run

Ren van 9 t/m 14 mei mee tijdens de Hartekind Run!

De uitdaging: loop zoveel mogelijk gesponsorde kilometers voor alle hartekinderen in Nederland.

Deze run start op maandag 9 mei in de eigen omgeving, waar iedereen zoveel mogelijk kilometers in zijn eigen omgeving loopt. Op 14 mei eindigt de run tijdens de Hartekind Challenge met een parcours van 5 of 10 km door de tuinen van Kasteel Groeneveld in Baarn. Red jij het niet om op 14 mei in Baarn aanwezig te zijn? Geen probleem, ook alleen in je eigen omgeving meedoen is mogelijk!

Op dit moment is een hartafwijking nog steeds doodsoorzaak nummer 1 bij kinderen onder de 15 jaar. Stichting Hartekind is de enige stichting in Nederland die noodzakelijk wetenschappelijk onderzoek financiert naar hartafwijkingen bij kinderen. Kom in beweging en maak het verschil voor de 25.000 hartekinderen in Nederland.

Sponsor een deelnemer

 

Hoe inschrijven
Ben jij enthousiast en wil je graag meedoen? Schrijf je hiernaast voor €15 per deelnemer in en ontvang een unieke Hartekind goodie. Geef in het opmerkingenveld aan of je in je eigen omgeving loopt en/of 14 mei in Baarn aanwezig bent.
Per email ontvang je van ons een bevestiging en de mogelijkheid om je actiepagina aan te maken. Tevens ontvang je leuke tips en informatie over het evenement.

Wil je meerdere deelnemers tegelijk inschrijven? Voeg dan een deelnemer toe via de knop "persoon toevoegen".
 

Deelnemers

 

Sponsorwerven
Samen gaan we voor een topopbrengst voor Hartekinderen! We staan je uiteraard bij met adviezen en het geven van concrete tips. De meeste deelnemers geven aan dat ze het sponsorwerven achteraf heel erg leuk en inspirerend vinden en makkelijker dan verwacht.

Sponsorwerven

Voorlopig programma op 14 mei bij Kasteel Groeneveld

11.30 uur Ontvangst deelnemers en bezoekers
12.00 uur Opening op podium
13.00 uur Start activiteiten Run en Jungleparcours
13.00-17.00 uur Diverse activiteiten bij het foodtruckgedeelte
17.00 uur Bekendmaking eindbedrag

Het definitieve programma volgt later.

« Bekijk alle evenementen