Hartekind Skate

Op zondag 27 maart organiseert Stichting Hartekind samen met Zeeuw & Zeeuw de Hartekind Skate in De Uithof Den Haag.

De uitdaging: schaats deze unieke estafettetocht van 75km alleen of met een team en help daarmee alle hartekinderen in Nederland. Haal daarnaast zoveel mogelijk sponsorgeld op.

Op dit moment is een hartafwijking nog steeds doodsoorzaak nummer 1 bij kinderen onder de 15 jaar. Stichting Hartekind is de enige stichting in Nederland die noodzakelijk wetenschappelijk onderzoek financiert naar hartafwijkingen bij kinderen. Kom in beweging en maak het verschil voor de 25.000 hartekinderen in Nederland! Uiteraard houden we ons aan de RIVM maatregelen die op dat moment gelden.

Helaas is het niet meer mogelijk om je in te schrijven. Wel kan je als bezoeker langskomen om de deelnemers aan te moedigen of tegen een kleine vergoeding mee te doen aan een clinic. Kijk onderaan de pagina voor de planning. 
 

Sponsor een deelnemerDownload Brochure

 

Hoe inschrijven
Ben jij enthousiast en wil je graag meedoen? Schrijf je hiernaast in! De inschrijfkosten voor kinderen t/m 15 jaar zijn €7,50 en voor iedereen van 16 jaar of ouder kost deelname €25,-. 
Doe je met een team mee? Voeg dan nieuwe teamleden toe door op “persoon toevoegen” te klikken. Een team kan maximaal bestaan uit 7 deelnemers. 

Na inschrijving ontvang je van ons een mail met bevestiging en mogelijkheid om jouw/jullie eigen actiepagina aan te maken. Het streven is dat elke deelnemer €150,- aan sponsorgeld ophaalt. Uiteraard ontvang je van ons ook leuke tips en informatie over het evenement.

Extra: Bij inschrijving is het mogelijk om voor €5,- een unieke Hartekind Skate muts te bestellen. 

Bedrijven arrangement
Meedoen als bedrijventeam? Dat kan! Voor enthousiaste bedrijventeams hebben wij een VIP-arrangement beschikbaar. Dit pakket bestaat uit:
- maximaal 7 deelnemers per team
- uniek Hartekind polsbandje voor elke deelnemer
- online teambuildings kick-off door Stichting Hartekind
- clinic voorafgaand aan evenement met bekende Nederlandse topschaatser
- optie om give away mee te geven
- exposure door zichtbaar logo op de website of social media kanalen van Stichting Hartekind

Dit bijzondere arrangement kost €500,- per team. Daarnaast streeft het team ernaar om €1.500,- (voor elk hartekindje dat dit jaar geboren wordt €1,-) aan sponsorgeld op te halen. Mail voor meer informatie naar info@hartekind.nl.

Deelnemers


Sponsorwerven
Samen gaan we voor een topopbrengst voor hartekinderen! We staan je uiteraard bij met adviezen en het geven van concrete tips. De meeste deelnemers geven aan dat ze het sponsorwerven achteraf heel erg leuk en inspirerend vinden en makkelijker dan verwacht.

Sponsorwerven

 

Tijdsplanning (let op de zomertijd gaat dit weekend in!)

12 u   Ontvangst en aanmelden bij de oude hoofdingang (eerste ingang aan de linkerhand)
12.15 u  Welkomstwoord/opening
12.40 u  Omkleedmogelijkheid en naar ijs
13.00-17.00 u  Estafette
17.00-18.15 u Afsluitende borrel met loterij, bekendmaking eindbedrag en optreden Shirma Rouse

Bezoekers zijn van harte welkom! Naast het aanmoedigen kunnen zij tegen een kleine vergoeding ook meedoen aan diverse activiteiten.
 

Bij een te laag aantal aanmeldingen behouden Stichting Hartekind en Zeeuw & Zeeuw het recht op annulering van het evenement.

« Bekijk alle evenementen