Het is helaas niet meer mogelijk om voor dit evenement in te schrijven.

Hartekind Walk 2022

Wandel in de week van Wereld Hart Dag mee tijdens de Hartekind Walk!

De uitdaging: wandel van 26 september t/m 2 oktober zoveel mogelijk gesponsorde kilometers in je eigen omgeving in de vorm van een hart en help daarmee alle hartekinderen in Nederland. Lukt het niet om een hart te maken, dan is een gewone route uiteraard ook prima.

Op dit moment is een hartafwijking nog steeds doodsoorzaak nummer 1 bij kinderen onder de 15 jaar. Stichting Hartekind is de enige stichting in Nederland die noodzakelijk wetenschappelijk onderzoek financiert naar hartafwijkingen bij kinderen. Kom in beweging en maak het verschil voor de 25.000 hartekinderen in Nederland. Waar je ook loopt, jij bepaalt de route en het aantal kilometers/stappen. Houd je daarbij wel aan de richtlijnen van het RIVM.
 

Sponsor een deelnemerDownload Brochure

 

Hoe inschrijven
Inschrijven is gratis en ook nog eens heel makkelijk. Vul hiernaast jouw gegevens in en ontvang een unieke Hartekind goodie. Per email ontvang je van ons een bevestiging en de mogelijkheid om je actiepagina aan te maken. Tevens ontvang je leuke tips en informatie over het evenement.

Wil je meerdere deelnemers tegelijk inschrijven? Voeg dan een deelnemer toe via de knop "persoon toevoegen".

Doe je met een team (bijvoorbeeld een school) mee? Schrijf dan alleen de contactpersoon in en zet in de opmerkingen uit hoeveel mensen jouw team bestaat.

Deelnemers

 

Sponsorwerven
Samen gaan we voor een topopbrengst voor Hartekinderen! We staan je uiteraard bij met adviezen en het geven van concrete tips. De meeste deelnemers geven aan dat ze het sponsorwerven achteraf heel erg leuk en inspirerend vinden en makkelijker dan verwacht.

Sponsorwerven

 

Routes
Via de app Komoot maak je vooraf gemakkelijk een route in de vorm van een hart.

Onze Walk staat ook op www.wandelzoekpagina.nl

« Bekijk alle evenementen