Presentatie landelijke onderzoeksagenda & Businessclub

Hartafwijkingen bij kinderen is de meest voorkomende aangeboren afwijking. In Nederland leven 25.000 kinderen met een hartafwijking en sterven er jaarlijks ongeveer 150. Stichting Hartekind maakt zich ‘hart’ om de overlevingskansen en levenskwaliteit van de hartekinderen te verbeteren. Het afgelopen jaar is ontzettend hard gewerkt om met een antwoord te komen op de problematiek van hartekinderen. Met de hulp van ouders, artsen en wetenschappers hebben we de landelijke onderzoeksagenda opgesteld. Deze onderzoeksagenda wordt de leidraad om de overlevingskansen en de kwaliteit van leven van Hartekinderen te vergroten en te verbeteren.

Op 8 november vindt een speciale persbijeenkomst plaats om het probleem van hartafwijkingen bij kinderen aan de pers te presenteren inclusief ons antwoord; de landelijke onderzoeksagenda. In het verlengde van deze persbijeenkomst komt de Hartekind Businessclub bij elkaar om een basis te leggen voor het financieren van deze onderzoeksagenda onder het mom Kind zijn, hart nodig!’.

 

Programma

Je bent van harte welkom bij deze bijzondere persbijeenkomst en de presentatie van de landelijke onderzoeksagenda. De bijeenkomst vindt plaats bij Vondel CS in Amsterdam.

Het programma:

15.30 uur                            Inloop

16.00 uur                            Welkom en aftrap

16.15 uur                            De impact van hartafwijkingen bij kinderen

17.00 uur                            Presentatie van de landelijke

                                             onderzoeksagenda

17.30 uur                            Afsluiting van het presentatie gedeelte en

                                             inloop Hartekind Businessclub

19.30 uur                            Einde van het programma

Aanmelden

Je kan je aanmelden door het inschrijfformulier op deze pagina in te vullen.

 

 

« Bekijk alle evenementen