De chocoladeletter actie komt terug 

Het duurt nog eventjes, maar ook dit jaar komt Stichting Hartekind met een grote Chocoladeletter actie! In 2022 hebben vrijwilligers Debbie en Ilona met deze geweldige actie ruim €20.000,-- opgehaald. Dat betekent dat de chocoladeletter door duizenden mensen is ontvangen en daarmee Stichting Hartekind veel naamsbekendheid heeft gekregen, ook kunnen wij op deze manier weer meer impact genereren. Samen met u hopen we er dit jaar wederom een groot succes van te maken.

De luxe chocoladeletters zijn alleen in melkchocolade verkrijgbaar, in de letter H van hartekind. Ze zijn per stuk verpakt in een mooi vensterdoosje (zie afbeelding).De opbrengst gaat naar Stichting Hartekind.   

Ieder jaar worden in Nederland 1.500 kinderen geboren met een aangeboren hartafwijking. Dat zijn er heel erg veel. Een hartafwijking is zelfs de meest voorkomende aangeboren afwijking die er is. Het is doodsoorzaaknummer 1 bij kinderen onder de 15 jaar.   Stichting Hartekind is het enige goede doel in Nederland die zich uitsluitend inzet voor wetenschappelijk onderzoek naar aangeboren hartafwijkingen bij kinderen. Onze doelstellingen zijn betere overlevingskansen voor hartekinderen en het verbeteren van de dagelijkse kwaliteit van leven. 

Wij hebben uw hulp HART nodig om deze actie tot een succes te maken!  Hoe u kunt helpen? Heel simpel…

Trakteer uzelf, familie, vrienden of uw medewerkers op een ambachtelijke chocoladeletter! Want wie wil er nou niet verrast worden met Sinterklaas. Zo maakt u iemand blij en steunt u het goede doel!

De chocoladeletters zijn vanaf begin oktober te bestellen via de volgende link

Wilt u grote aantallen afnemen of heeft u vragen, opmerkingen of suggesties? 

Neem dan contact met ons op via chocolade@hartekind.nl   of bel 06-24474894

  

« Bekijk alle evenementen