Maak je hart voor het hart van een ander! #MAAKJEHART

Op dit moment is een hartafwijking nog steeds doodsoorzaak nummer één bij kinderen tot 15 jaar. Stichting Hartekind is de enige stichting in Nederland die noodzakelijk wetenschappelijk onderzoek financiert naar hartafwijkingen bij kinderen. Doe mee aan één van de onderstaande evenementenen maak het verschil voor de 25.000 hartekinderen in Nederland.

 

Hartekind Run
Ren van 21 t/m 27 juni mee tijdens de Hartekind Run!

De uitdaging: ren zoveel mogelijk kilometers in de vorm van een hart en help daarmee alle hartekinderen in Nederland. Haal daarnaast zoveel mogelijk sponsorgeld op! Waar je ook loopt, jij bepaalt de route en het aantal kilometers. Houd je daarbij wel aan de richtlijnen van het RIVM.

Schrijf je gratis in


Hartekind Ride
Fiets in juli, september of oktober tijdens de Hartekind Ride. Kies uit drie verschillende afstanden: 60 km, 90 km of 120 km op vier verschillende locaties in de natuur rondom steden in Nederland: Amsterdam, Utrecht, Nijmegen of Groningen. Deze edities kennen allemaal een verschillend parcours, van een vlak tot aan een heuvelachtig landschap. 

Schrijf je hier in


Hartekind Walk
Wandel van 6 t/m 12 december mee tijdens de Hartekind Walk!

De uitdaging: wandel zoveel mogelijk kilometers in de vorm van een hart en help daarmee alle hartekinderen in Nederland. Lukt het niet om een hart te maken, dan is een gewone route uiteraard ook prima. Haal daarnaast zoveel mogelijk sponsorgeld op! Waar je ook loopt, jij bepaalt de route en het aantal kilometers/stappen. Houd je daarbij wel aan de richtlijnen van het RIVM.

Schrijf je gratis in