Mijn Hart Klopt Voor …

Uit alle inzendingen heeft Ruben Nicolai een paar hartverwarmende verhalen gekozen van hartekinderen en hun omgeving die iemand graag willen verrassen. Samen met een cameraploeg ging Ruben op pad om hun dankwoorden over te brengen.

Annemarie en Ivo's hart klopt voor Marieke en haar man Matthijs. Twee belangrijke mensen die de zorg voor hun dochter Evy op zich namen, toen hun pasgeboren zoontje Luuk in het ziekenhuis lag.

 

Luca's hart klopt voor dokter Ulrike Kraemer. Zij is één van de artsen aan wie Luca zijn nieuwe hart te danken heeft. Daarom ging Ruben Nicolai bij haar langs met een bijzondere boodschap.

 

Eva's hart klopt voor dokter Irene Kuipers. Gewapend met een bos rozen, ging Ruben Nicolai bij deze arts langs om haar dankwoorden over te brengen.

 

 

 

Wie wil jij bedanken? Een dokter, het hele ziekenhuis of misschien wel die ene buurvrouw die voor je klaarstond? Spreek je dankbaarheid naar hen uit! Gebruik de hashtag #mijnhartkloptvoor, tag de personen die je wilt bedanken en plaats een bericht, foto of video op Instagram, Facebook en/of Twitter. Laat weten wat deze personen voor jou of jullie hebben betekend en vul social media met hartverwarmende verhalen! Voor wie klopt jouw hart?
 

Bedank iemand! Geef iemand op voor de verrassing met Ruben Nicolai!


 

Hartekinderen

Dagelijks redden zorgverleners de levens van kinderen met een aangeboren hartafwijking. Een heldendaad. Maar ook anderen in je omgeving staan voor je klaar. Denk aan familie, vrienden en/of buren.

Vergeleken met vijftig jaar geleden zijn er gelukkig al steeds meer kinderen die met een aangeboren hartafwijking volwassen worden. Helaas zijn er ook nog steeds veel te veel kinderen die het niet overleven. Des te meer heb je dan de steun van naasten nodig.

In Nederland leven er momenteel meer dan 25.000 kinderen en volwassenen met een aangeboren hartafwijking en vele ouders die hun kind moesten verliezen. Allerlei mensen hebben voor deze personen klaargestaan, hen geholpen. Hoe mooi zou het zijn als al deze hartekinderen en/of hun ouders iemand zouden bedanken die zoveel voor hen heeft betekend?!
 

Zo kun je iemand bedanken

Inspiratie nodig voor een dankbericht? Kijk dan eens naar onderstaande voorbeelden. Het meest persoonlijke is natuurlijk om een eigen foto of video aan je bericht toe te voegen. Heb je die niet of deel je die liever niet? Dan kun je eventueel ook deze standaardafbeeldingen gebruiken. Vergeet niet de hashtag #mijnhartkloptvoor te gebruiken en de persoon die je wilt bedanken te taggen. Tag eventueel ook @stichtinghartekind.
 

  • “#mijnhartkloptvoor dokter @Bas, omdat hij ons Hartekind zulke goede zorg heeft verleend. Bedankt!”
  • “#mijnhartkloptvoor buurvrouw @Saskia, omdat zij altijd voor ons klaar stond toen Tijn aan zijn hart werd geopereerd. En nu staat ze nog steeds voor ons klaar. Je bent een topper! Bedankt voor alles.”
  • “Momenteel ben ik 20 en een Hartekind. #mijnhartkloptvoor alle artsen en verpleegkundigen van @UMCG. Dankzij jullie leef ik nog. Bedankt!”

 

Verras iemand samen met Ruben Nicolai

Is er iemand die je groots wilt bedanken? Is er een arts die jarenlang voor je klaarstond of een familielid aan wie je veel steun hebt? Deel dan via het formulier je verhaal met ons en geef deze persoon of personen op. Wie weet komen we dan samen met Ruben Nicolai bij je langs om diegene met jullie groots te verrassen!

Verlopen evenement

Helaas is het niet meer mogelijk om iemand in te schrijven voor dit evenment.
We willen iedereen bedanken voor hun hart verwarmende berichten en aanmeldingen.