Raad van Advies

Raad van Advies
Stichting Hartekind is enorm trots op haar Raad van Advies. De Raad heeft tot doel om het management en bestuur van Stichting Hartekind te adviseren om haar beleidsdoelstellingen efficiënter en effectiever te behalen. Daarnaast stelt de Raad van Advies het eigen netwerk actief beschikbaar om de doelstellingen van Stichting Hartekind te bereiken. De Raad bestaat uit ervaren directeuren en bestuurders uit het bedrijfsleven, de overheid en non-profit organisaties. Je leest hieronder wie onderdeel zijn van de Raad van Advies.

 

Fred Toussaint

Fred is een betrokken directeur en leider binnen de financiële dienstverlening. Vanuit zijn rol als directeur bij de maatschappelijk betrokken organisatie Nationale-Nederlanden geeft Fred inhoud aan zijn rol als lid van de Raad van Advies. Fred richt zich specifiek op de portefeuille 'Financieren & Verzekeren'

Katinka Huijberts

Katinka is een leider/bestuurder, letterlijk vanuit het hart. Daarnaast houdt ze zich bezig met executive coaching en ook met het coachen en begeleiden van teams naar high performance teams en heeft ze veel ervaring met grote transities. Katinka heeft een grenzenloos vertrouwen in de kracht van het collectief. De portefeuille ‘Organisatie en Bestuur’ is haar dan ook op het lijf geschreven.

Arjan Steevels

Arjan is een ondernemer die zijn sporen in de ICT heeft verdiend! Daarnaast is Arjan vader van een Hartekind. Arjan richt zich binnen de Raad van Advies op de portefeuille 'Ondernemerschap'. Wil je meer weten over Arjan? Ga dan naar https://www.linkedin.com/in/arjansteevels.     

Barbara Hellendoorn

Barbara heeft veel ervaring binnen de non-profit sector als bestuurder en directeur. Vanuit haar rol als directeur bij de Cliniclowns en hoofd Fondsenwerving bij KWF is zij van grote toegevoegde waarde van Stichting Hartekind. Barbara richt zich binnen de Raad van Advies op de portefeuille 'Fondsenwerving'.

Irene Kuipers

Irene is een enthousiast kindercardioloog. Zij is opgeleid tot Kindercardioloog in het CAHAL (Centrum voor Aangeboren Hartafwijkingen Amsterdam Leiden). Zij is nu werkzaam in het AMC en heeft als aandachtsgebied Beeldvorming (echocardiografie, CT scan), de ziekte van Kawasaki. Irene richt zich binnen de Raad van Advies op de portefeuille 'Kindercardiologie'.


Peter-Willem van Lindenberg

Peter-Willem is in het dagelijks leven directeur bij organisatieadviesbureau Bisnez Management en verbonden als docent en onderzoeker aan de Erasmus Universiteit. Hij is getrouwd met Inge en heeft 3 dochters. In 2009 overleed hun zoontje aan de gevolgen van een aangeboren hartafwijking.

Danny Benima

Danny Benima heeft in de Raad van Bestuur van Stedin de financiële portefeuille onder zijn hoede. Voordat hij bij Stedin bestuurder werd, was hij bij Arcadis werkzaam als CFO van Zuid Europa. Door zijn ervaring, zowel nationaal als internationaal en zowel in de private als in de publieke sector ondersteunt Danny de stichting in de volgende fase van haar ontwikkeling. Danny is vader van twee kinderen.