Indien je je telefoonnummer achterlaat, kan Stichting Hartekind je bellen om je te bedanken voor en/of om (extra) steun te vragen.
Met het downloaden geef ik toestemming om mij per email op de hoogte te houden van nieuws en activiteiten van Stichting Hartekind.
Lees in de privacyverklaring hoe Stichting Hartekind omgaat met je persoonsgegevens. Ik kan mij te allen tijde uitschrijven via info@hartekind.nl.

Direct doneren

Training saturatiemeter | Stichting Hartekind

Ja, ik steun Stichting Hartekind met

Indien je hier je telefoonnummer invult kan Stichting Hartekind je bellen om je te bedanken en/of (extra) steun te vragen.

Beste verloskundige,

In de bijlage vind je het door jou opgevraagde overzicht waarin de 200 meestvoorkomende (medische) begrippen rondom hartafwijkingen bij kinderen makkelijk worden uitgelegd. De begrippen komen terug in 'Het Hartekind Boek', dat de belangrijkste thema's behandelt die voor hartekinderen een rol kunnen spelen in hun weg naar volwassenheid.

Op de website van Stichting Hartekind vind je nog veel meer nuttige informatie voor hartekinderen en hun omgeving. Zo vind je er een duidelijke uitleg van de voornaamste hartafwijkingen, lees je persoonlijke verhalen van hartekinderen of hun familie en ontdek je hoe je heel simpel zelf kunt bijdragen om hartekinderen in de toekomst onbezorgd kind te laten zijn. 

Bezoek de website

Heb je naar aanleiding van dit bericht nog vragen? Of wil je jouw persoonlijke hartekind verhaal delen? Wij horen graag van je!
Reageer per e-mail op dit bericht of neem telefonisch contact op via 085-877 2218.


Hartelijke groet,

Stichting Hartekind

Lees in onze privacyverklaring hoe Stichting Hartekind omgaat met je persoonsgegevens.

Ik wil doneren