Vrijwilligers

Hartekind is reuze trots op alle vrijwilligers die dagelijks bezig zijn om samen met ons de dromen uit de onderzoeksagenda werkelijkheid te maken. We stellen graag een paar regiocoordinatoren aan je voor. Naast regiocoordinatoren hebben we nog veel meer vrijwillgers. Er is bijvoorbeeld een social media team, webredactie, collectanten en nog veel meer. Wil je ook je steentje bijdragen? Informeer dan naar de mogelijkheden: info@hartekind.nl

 

  • Regiocoördinator Westerbork (Drenthe): Ilona
Toen ik een jaar of drie voor het eerst hoorde van Hartekind was ik meteen enthousiast; wat een fijne stichting en wat doen ze goed werk!

Ik ben zelf moeder van een hartekind en weet hoeveel impact een hartafwijking heeft. Ik besloot vrijwel meteen dat ik in actie wilde komen! De afgelopen jaren is er door mij samen met heel wat mensen in ons dorp al van alles georganiseerd. Ontzettend leuk en hartverwarmend om te zien hoe iedereen Hartekind hier nu omarmt!

Dat geeft me veel voldoening en energie.

Als regiocoördinator van Drenthe hoop ik de naamsbekendheid van Hartekind verder te kunnen verspreiden over de regio. Op die manier gaat het sneeuwbaleffect vanzelf werken! Het wordt hoog tijd dat heel Nederland weet wat Stichting Hartekind is en doet! Help jij ook mee? We hebben jou namelijk HART nodig! :-)

  • Regiocoördinator Zuidlaren (Groningen) : Debbie
Zes jaar geleden werd onze zoon Sem geboren. Te vroeg en met, wat twee dagen later bleek, een ernstige viervoudige hartafwijking. De wereld stond stil. Geen gezond kindje, geen roze wolk, geen kraamweek.
 
Maar angst, verdriet en machteloos afwachten hoe de dagen verliepen. Na een zware openhartoperatie, veel complicaties en andere bijkomende ziekteverschijnselen mochten we Sem na bijna vier maanden ziekenhuis eindelijk meenemen naar huis.
 
Een hartekind. Normaal ver van mijn bed show. Maar in die periode kwamen we er achter dat er een heleboel hartekindjes worden geboren. Vier kinderen elke dag opnieuw!
Toen kwam Stichting Hartekind op ons pad. Een stichting die onderzoek doet naar aangeboren hartafwijking. Voor al die hartekinderen in Nederland. Net als Sem onze topper. Want dat zijn ze, die hartekinderen.
En daarom zet ik mij in. Voor al die toppers!
 

Interesse? Stuur dan een mailtje naar info@hartekind.nl en vraag naar de mogelijkheden.