Waar Stichting Hartekind voor staat

Stichting Hartekind zet zich met hart en ziel in voor alle 25.000 hartekinderen in Nederland.

 

Stichting Hartekind staat voor heldere communicatie. Geen vaag taalgebruik over de organisatiedoelen, hoge salarissen voor directeuren of onverklaarbare bestedingen van donaties. Maar zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Niet voor niets ligt dit besloten in de kernwaarden van de organisatie: transparantie, integriteit en kwaliteit.

We zijn een kleine organisatie met grote ambities: de overlevingskansen van hartekinderen vergroten en kwaliteit van leven verbeteren. Wij staan dichtbij onze achterban en hebben met veel van hen een persoonlijke relatie opgebouwd. Iedereen die zich actief inzet voor Stichting Hartekind (in tijd of geld) noemen wij Hartestrijders. Onze Hartestrijders zijn overwegend mensen met een hartekind in de eigen omgeving. (Groot)ouders van een hartekind, overige familie, vrienden of volwassen hartekinderen. Collega's van hartekindouders, scholen of verenigingen van (broers/zussen van) hartekinderen. Maar ook mensen zonder hartekind in de eigen omgeving en vele zorgprofessionals dragen de doelen van Stichting Hartekind een warm hart toe. Met elkaar hebben we één gezamenlijk doel: hartekinderen in de toekomst onbezorgd kind laten zijn.
 

Wat doet Stichting Hartekind voor jou?

 

     Lees meer over onderzoek      Ontdek alle evenementen

  •  

Hartekind Boek      TikkieRing
 

Wat doet Stichting Hartekind voor hartekinderen?

...

Wat doet Stichting Hartekind met jouw donatie?

Jouw financiele bijdrage wordt besteed aan het realiseren van 1 van de 3 organisatiedoelstellingen. Van iedere gedoneerde euro gaat €    naar de doelstellingen. Om te bepalen welk onderzoek wordt gefinancieerd, vindt er jaarlijks een zogeheten 'onderzoekscall' plaats. Onderzoekers kunnen dan een aanvraag doen voor (een bijdrage in) financiering. Op basis van een aantal vaste criteria wordt bepaald of er een bijdrage aan een onderzoek wordt toegekend. Zo ben je ervan verzekerd dat jouw donatie altijd op de beste plek terecht komt.

Lees meer over onderzoek