Het is helaas niet meer mogelijk om voor dit evenement in te schrijven.

Hartekind Bakt 2023

Bak in november mee tijdens de derde editie van Hartekind Bakt!

Bak koekjes, taartjes, cakejes of andere lekkernijen in de vorm van een hart en verkoop deze voor Stichting Hartekind.

Op dit moment is een hartafwijking nog steeds doodsoorzaak nummer 1 bij kinderen onder de 15 jaar. Stichting Hartekind is de enige stichting in Nederland die noodzakelijk wetenschappelijk onderzoek financiert naar hartafwijkingen bij kinderen. Daarom vragen wij alle kinderen in Nederland om in actie te komen en een verschil te maken voor de 25.000 hartekinderen.

Bak je hart voor het hart van een ander! #maakjehart
 

BROCHURE
 

Hoe doe je mee?
Ben jij enthousiast en wil je graag meedoen? Schrijf je hiernaast voor €6 per deelnemer in en ontvang in oktober het speciale Hartekind Bakt startpakket!

Wil je meerdere kinderen tegelijk inschrijven? Voeg dan een deelnemer toe via de knop "persoon toevoegen". 

Wil jij graag met een groep meedoen, zoals jouw klas, school of misschien het kinderdagverblijf? Mail ons dan even via info@hartekind.nl, dan maken we een pakket op maat voor jullie!

Extra’s: wil jij het bijzondere Hartekind Bakt schort ook ontvangen? Of de speciale Hartekind Bakt ovenwant? Je bestelt ze makkelijk mee tijdens jouw inschrijving voor €5 per stuk. 

QR-code: heb je eerder meegedaan en wil je dit keer alleen de QR-code ontvangen om jouw baksels te verkopen? Mail dan naar nicky@hartekind.nl 

Baksels verkopen
Om jouw baksels zo goed mogelijk te verkopen zorgen we ervoor dat jij in het startpakket een QR-code krijgt, die de kopers kunnen scannen. Op die manier hoef je niet met contant geld de straat op en komt jouw opgehaalde bedrag direct bij Hartekind terecht.

Uiteraard snappen we het dat jij ook graag bijhoudt wat je verkocht hebt. Daarom zal in het startpakket ook een speciale lijst zitten waarop je kan bijhouden hoeveel baksels je verkocht hebt en voor welke prijs.

VERKOOPTIPS 

Verkoper van 2023
Haal jij dit jaar het meeste geld op tijdens Hartekind Bakt, dan ben jij verkoper van 2023 en win jij een tof prijzenpakket! Houd bij hoeveel jij verkocht hebt op het speciale formulier wat in het startpakket zit. Via de mail ontvang je meer informatie over deze gave winactie. 
 

Recept Brenda Kookt
Wil jij de heerlijke red velvet cake van Brenda ook maken? Het recept vind je hier
 

 

Recept Ohmyfoodness

Wil jij deze lekkere meringue hartjes ook maken? Het recept vind je hier

« Bekijk alle evenementen