Kinderen met een hartafwijking krijgen hun leven lang te maken met obstakels. Veel hartekinderen en ouders vinden het fijn om de persoonlijke verhalen van andere kinderen te lezen. Het biedt inspiratie en hoop, of juist troost. Wil jij ook jouw verhaal delen? 

Zo deel je jouw verhaal

1. Een tekst van ongeveer 500 woorden:

  • Welke afwijking heb jij of heeft jouw hartekind?
  • Wat hebben jullie doorgemaakt (opnames, operaties enz.)?
  • Hoe gaat het nu met jou of jouw hartekind?
  • Wat heeft het met jou heeft gedaan? Denk aan vragen zoals “wat ging er door je heen toen je de diagnose kreeg?” en “hoe heb je je door de moeilijke periodes van ziekenhuisopnames en operaties geslagen?”

2. Foto’s van jou of jouw hartekind

Bij voorkeur ontvangen wij meerdere, liefst horizontale (landscape) foto’s met hoge resolutie.

Kind met hartafwijking in ziekenhuisbed met ouders

Stuur jouw verhaal en contactgegevens naar info@hartekind.nl. Wij selecteren de verhalen nauwkeurig en kijken kritisch of ze aansluiten bij een bepaalde campagne. Om het verhaal onder de aandacht te brengen, delen we ook graag een korte intro en foto op social media.

Als jouw verhaal wordt gepubliceerd, neemt onze redacteur eerst contact met je op voor aanvullende vragen. Dit kan in sommige gevallen enkele maanden duren. Pas zodra jij akkoord hebt gegeven, wordt jouw verhaal gepubliceerd.

Eerder geschreven verhalen…

Heb jij je verhaal al eerder geschreven, maar staat deze nu niet online? Dat kan! Met de komst van onze nieuwe website zullen alle Geef Hartekind een Gezicht verhalen handmatig worden toegevoegd aan de nieuwe website.

Staat je verhaal er nu niet tussen, weet dat deze niet weg is. De verhalen komen spoedig weer online!

Kom in contact

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op per e-mail via info@hartekind.nl of telefonisch via 088-877 22 18.