Stichting Hartekind is het enige goede doel in Nederland dat zich uitsluitend inzet voor kinderen met een hartafwijking. Door middel van het financieren van wetenschappelijk onderzoek wil Stichting Hartekind de overlevingskansen van kinderen met een hartafwijking vergroten en de kwaliteit van leven van deze hartekinderen verbeteren.

Kind op schoot bij centrumbijeeenkomst kindercardiologie

Informatie

Tijdens deze centrumbijeenkomsten willen wij onze bezoekers graag meenemen in de ontwikkeling van de zorg. Er is mogelijkheid tot het stellen van vragen aan zorgprofessionals en sprekers van de centrumbijeenkomst. Wij gaan dieper in op de problemen die hartekinderen ervaren en hoe daar mee om te gaan.

Onderling contact

Daarnaast is het belangrijk dat er ruimte is om met elkaar in contact te komen. Dit geldt voor hartekinderen, ouders van hartekinderen en (jong) volwassenen met een aangeboren hartafwijking.

Bijeenkomst kindercardiologie 2019

Centrumbijeenkomst bijwonen

Mocht je een centrumbijeenkomst willen bijwonen, houd dan onze social mediakanalen en evenementenagenda in de gaten. Staat er geen centrumbijeenkomst op de agenda? Dat is deze nog niet gepland.

In sommige gevallen zal het ziekenhuis een persoonlijke uitnodiging sturen. Via de brief wordt dan verwezen naar onze website om aan te melden voor de centrumbijeenkomst.

Kom in contact

Zijn er vragen over de centrumbijeenkomsten? U kunt ons mailen via info@hartekind.nl of bellen via 088 877 22 18.