Ambassadeurs

Stichting Hartekind mag rekenen op de inzet van een aantal zeer fijne ambassadeurs. Bekende gezichten uit de sport of media en entertainment. Sommigen met een hartekindverhaal in de eigen omgeving en anderen met een motivatie vanuit een andere hoek. Maar allemaal met één overeenkomst: zij zijn geraakt door het verhaal van 25.000 hartekinderen in Nederland.

De ambassadeurs dragen ieder op hun eigen manier - op vrijwillige basis - bij om het belang van Stichting Hartekind onder de aandacht te brengen bij het brede publiek. Zo dragen zij direct bij om de missie van Stichting Hartekind steeds een stap dichterbij te brengen: een wereld waarin hartekinderen "gewoon" kind kunnen zijn. En daar zijn wij hen heel dankbaar voor!

Wij stellen hen graag aan u voor:

 

 
Ruben Nicolai - Presentator
 
Ruben is presentator, cabaretier en tv-maker. Hij is bekend van onder andere 'The Masked Singer', 'Ik weet er alles van', 'Lego Masters' en 'De Erfgenaam'. Ruben is enorm betrokken bij alles wat met kinderen te maken heeft en sinds 2018 enthousiaste ambassadeur van Stichting Hartekind.
 
"Kinderen gaan me enorm aan het hart. Als je je bedenkt wat hartekindjes mee moeten maken... verschrikkelijk. Daar zet ik me graag voor in."
 
 

Ruben vertelt in onderstaande video binnen 1 minuut waarom het zo belangrijk is dat we met elkaar strijden voor alle hartekinderen in Nederland.

Help je ook mee om de overlevingskans van hartekinderen te vergroten en hun kwaliteit van leven te verbeteren?

Word donateur

Shirma Rouse - zangeres

Soulzangeres Shirma werd vooral bekend als achtergrondzangeres. Maar toen Anouk Nederland vertegenwoordigde op het Eurovisie Songfestival werd Shirma door The Eurovision Times uitgeroepen tot beste backing vocalist van het songfestival. Inmiddels heeft ze diverse eigen albums uitgebracht en treedt ze regelmatig op voor grote zalen. 

“Mijn liefde voor Stichting Hartekind komt vanuit een hart voor kinderen! Kinderen zijn onze toekomst! Het feit dat ik een onbezonnen jeugd mocht ervaren waar ik alles maar dan ook alles mocht doen. Gun ik ieder kind. Rennen en spelen met hun vriendjes en vriendinnetjes! Dus ik ga mee in de strijd naar meer onderzoek voor onze kinderen!”

Yara van Kerkhof - Olympisch kampioene shorttrack
 
Yara is zelf een Hartekind. Zij gaat de komende jaren helpen om Hartekind te laten doorgroeien als landelijk bekend goed doel en wil zich inzetten om het leven van Hartekinderen nog beter te maken.
De aangeboren hartafwijking gaat mij letterlijk aan het hart. Ik ben zelf geholpen aan mijn hartafwijking toen ik 7 was en kan daardoor iedere dag doen wat ik wil. Nu is het tijd om iets terug te doen!’.

 

Avalon Aardoom - voormalig shorttrackster 
 
"Tot 2020 was ik lid van het Nederlandse shorttrackteam. Je zag het niet aan mij, maar toch had ik iets: een hartafwijking. Deze afwijking heeft mij jarenlang belemmerd om te doen wat ik het liefste deed: schaatsen! Gelukkig ben ik geopereerd en kon ik daarna vol voor mijn sport gaan.Toch weet ik als geen ander hoe moeilijk het is om iets te hebben dat niemand ziet of begrijpt. Belemmerd worden in wat je het liefste doet, gun ik geen enkel kind.
 
Ik inspireer graag kinderen met hun dromen, omdat ik zelf ook een droom had. Daarom zet ik mij graag in voor Stichting Hartekind, in de hoop kinderen meer kansen te geven op genezing en verbetering van hun leven.
 
Help je ook mee? Word dan vaste donateur en red kinderlevens. Iedere euro is welkom en wordt goed besteed."

 

ZO! Gospel Choir

"Kinderen zijn emotie. Muziek is emotie. De emotie, dat is waar ZO! Gospel Choir en Stichting Hartekind elkaar vinden. ZO! Gospel Choir is gegrepen door het verhaal van Hartekind en zet zich met al haar talent in om meer naamsbekendheid te krijgen voor aangeboren hartafwijkingen en Stichting Hartekind en draagt bij aan het werven van fondsen. Zo treedt ZO! op bij evenementen van Stichting Hartekind en zet zij haar netwerk in de muzikale wereld in om hartekinderen te helpen!"

 

Sanne Keizer - Olympisch beachvolleybalster

“Als topsporter weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om op je lichaam te kunnen vertrouwen. En hoe heerlijk het is om veel in beweging te zijn zonder dat je snel moe bent. Hartekinderen kunnen hun vriendjes vaak niet bijbenen en ongedwongen sporten is moeilijk. Ik zet me daarom graag in voor Stichting Hartekind om betere medische kansen voor deze kinderen te bieden en de kwaliteit van hun leven te verbeteren.”


Wil je meer weten over Sanne Keizer, volg Sanne op Instagram