Ambassadeurs

De Ambassadeurs van Stichting Hartekind willen ieder op zijn/haar eigen manier op vrijwillige basis een steentje bijdragen om het belang van Stichting Hartekind onder de aandacht te brengen van het ‘brede’ publiek. Wij stellen hen graag aan u voor!

Skip 'Jay' Boekhorst - danser

Skip is 18 jaar en bekend van het tv-programma Hollands Got Talent. Ondanks zijn ernstige hartproblemen stopt hij niet met dansen. Hij hoopt met het ambassadeurschap mensen blij te kunnen maken, een goed gevoel te geven, maar vooral dat hij veel geld op kan brengen voor alle onderzoeken voor alle hartonderzoeken. Daar wil hij heel graag aan meehelpen.

Martijn Fischer - acteur en zanger

"Het ligt voor mij voor de hand om ambassadeur te worden van Stichting Hartekind omdat mijn zoon en de zoon van mijn beste vriend beiden aan hun hart zijn geopereerd toen ze klein waren. Ze zijn er godzijdank goed doorheen gekomen hoewel het altijd een spannende kwestie blijft. De machteloosheid die je voelt als dat aan de hand blijkt te zijn en de dankbaarheid die je voelt als er mensen zijn die zich inzetten om deze kinderen zo goed mogelijk te helpen, is voor mij de reden om mij aan Hartekind te verbinden als ambassadeur. Ik ga proberen om op een zo leuk mogelijke manier Stichting Hartekind onder de aandacht te brengen. Het belang van onderzoek naar specifiek kinderharten is gewoon heel groot om zoveel mogelijk van die koters zo goed mogelijk te helpen.

Mijn zoon is intussen een stevige kerel geworden die het goed doet op school veel vriendjes en vriendinnetjes heeft en volop voetbalt en ook iets te vaak achter de gameconsole zit..... Het is geweldig om hem te zien opgroeien en dat verdienen alle hartekinderen!" 

Ellen van Langen - Olympisch atlete

"Als topsporter vraag je veel van je lichaam. Zo niet alles. Je bent er dag en nacht mee bezig om die ultieme prestatie neer te zetten. Maar nog belangrijker is dat je lichaam je in staat stelt om ongedwongen te leven. Door de blessures die ik in mijn topsportcarrière heb gehad weet ik hoe het is als je lichaam niet meer doet wat je wilt. Hartekinderen hebben hier levenslang mee te maken. Daarom steun ik als ambassadeur het werk van stichting Hartekind. Dit goede doel zet zich in om de overlevingskansen van kinderen met een aangeboren hartafwijking te vergroten en hun kwaliteit van leven te verbeteren."

Sanne Keizer - Olympisch beachvolleybalster

“Als topsporter weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om op je lichaam te kunnen vertrouwen. En hoe heerlijk het is om veel in beweging te zijn zonder dat je snel moe bent. Hartekinderen kunnen hun vriendjes vaak niet bijbenen en ongedwongen sporten is moeilijk. Ik zet me daarom graag in voor Stichting Hartekind om betere medische kansen voor deze kinderen te bieden en de kwaliteit van hun leven te verbeteren.”

Wil je meer weten over Sanne Keizer, lees dan verder op de website www.keizervaniersel.nl/ onder het kopje ‘Sanne’.

ZO! Gospel Choir

"Kinderen zijn emotie. Muziek is emotie. De emotie, dat is waar ZO! Gospel Choir en Stichting Hartekind elkaar vinden. ZO! Gospel Choir is gegrepen door het verhaal van Hartekind en zet zich met al haar talent in om meer naamsbekendheid te krijgen voor aangeboren hartafwijkingen en Stichting Hartekind en draagt bij aan het werven van fondsen. Zo treedt ZO! op bij evenementen van Stichting Hartekind en zet zij haar netwerk in de muzikale wereld in om hartekinderen te helpen!"