Informatieve sessie

Ambassadeur Sanne Keizer

Sanne Keizer is voormalig topbeachvolleybalster en zelf hartekind.

Toen ze 16 jaar oud was kreeg Sanne onverklaarbare hartritmestoornissen. Dit bleek een aangegroeide hartafwijking in het wandje van de sinusknop. Sinusknopen zorgen ervoor dat de hartslag zich doorzet. Op twintigjarige leeftijd is Sanne geholpen aan haar hart. Sinds de start van Stichting Hartekind in 2008 zet zij zich in. 

Het is zo belangrijk om op je lichaam te kunnen vertrouwen en vrij te kunnen bewegen. Om te zorgen dat er betere medische kansen voor hartekinderen komen, zet ik me in voor Stichting Hartekind.

Sanne Keizer

Sanne Keizer

Ambassadeur Stichting Hartekind

Jonge hartekinderen die een ingrijpende operatie ondergaan, krijgen ook te maken met mentale uitdagingen. Dit is iets waar Sanne zich als ambassadeur van Stichting Hartekind graag in verdiept. Tijdens het jaarlijkse Hartekind Gala is al een aantal keer een beachvolleybalclinic van Sanne geveild en op de Hartekind Dag heeft ze een interactieve sessie verzorgd rond het thema ‘sporten met een hartafwijking’. Daarnaast heeft Sanne haar bakfiets beplakt met het logo van Stichting Hartekind. Zo fietst zij door haar woonplaats Haarlem en laat zien dat ze verbonden is aan onze stichting.  

Zenka Reijn-Slegt (directeur Stichting Hartekind) en Ambassadeur Sanne Keizer