Hartekind Gala 2023 

Op woensdag 4 oktober vindt het jaarlijkse Hartekind Gala plaats. De avond staat in het teken van de TikkieRing. Kinderen met een hartafwijking moeten regelmatig naar het ziekenhuis voor een operatie, prik of controle. Om hartekinderen en ouders hierin te ondersteunen, is de TikkieRing ontworpen. Een ring waaraan Tikkies, stoere bedels, worden verzameld per behandeling. Zo vertelt de TikkieRing het verhaal van wat een hartekind meemaakt. 

“Tikkies helpen bij de verwerking, belonen hartekinderen voor hun moed, kracht en doorzettingsvermogen en maken het voor hartekinderen makkelijker om over hun ervaringen te praten.”

Stichting Hartekind gelooft dat de TikkieRing een prachtig hulpmiddel is om kinderen op een positieve manier te ondersteunen en hun verhaal te kunnen laten vertellen. Daarom nodigen wij u graag uit voor deze editie van het Hartekind Gala. Om samen met partners, zakenrelaties, vrienden en/of kennissen te genieten van een magische avond met heerlijke catering en samen te zorgen dat nog meer kinderen de TikkieRing kunnen gebruiken. 

Wanneer: Woensdag 4 oktober

Locatie:  AFAS Theater Leusden

Tijd: Ontvangst vanaf 17.30 uur

Dresscode: Feestelijk

Wilt u een stoel (€330 per stuk) of een tafel (€2.600 voor 8 personen en €3.200 voor 10 personen) kopen of meer informatie over deze bijzondere avond?

Mail dan naar zenka@hartekind.nl

 

 

« Bekijk alle evenementen