Hartekind Skate

De inschrijvingen voor dit evenement zijn inmiddels gesloten. 

Op zondag 17 maart organiseert Stichting Hartekind samen met Zeeuw en Zeeuw de derde editie van de Hartekind Skate in Thialf!

De uitdaging: schaats alleen of met een team 150 rondjes en steun daarmee belangrijk onderzoek. Volg daarnaast een clinic van één van de topschaatsers. 

Elk jaar overlijden nog steeds 150 kinderen aan de gevolgen van een hartafwijking en dat maakt een hartafwijking doodsoorzaak nummer 1 bij kinderen tot 15 jaar. Stichting Hartekind is de enige stichting in Nederland die noodzakelijk wetenschappelijk onderzoek financiert naar hartafwijkingen bij kinderen. We schaatsen zondag 17 maart 150 rondjes per team, voor elk overleden hartekind één. 

Evenement
Je gaat samen met een team of alleen 150 rondjes schaatsen. Iedereen krijgt een transponder in bruikleen, waardoor het aantal rondes per persoon bijgehouden wordt. De stand van jouw transponder lees je gemakkelijk af, waardoor je precies weet hoeveel rondjes jij of jullie team nog te gaan heeft. 


Clinic topschaatsers
Tijdens de Hartekind Skate zullen er verschillende topschaatsers aanwezig zijn. Er is tijd om hen vragen te stellen en tijdens de 150 rondjes zullen zij jou bijstaan om ervoor te zorgen dat je jouw doel haalt. Daarnaast zullen zij clinics geven, waar deelnemers kosteloos aan deel kunnen nemen. Je krijgt dus les van een echte topper, waardoor je meteen jouw schaatsvaardigheden kunt verbeteren. 

Sponsor een deelnemer


Hoe inschrijven
Ben jij enthousiast en wil je graag meedoen? Schrijf je hiernaast in! De inschrijfkosten voor kinderen t/m 15 jaar zijn €7,50 en voor iedereen van 16 jaar of ouder kost deelname €25,-.
Doe je met een team mee? Voeg dan nieuwe teamleden toe door op “persoon toevoegen” te klikken. Je kunt de rondjes dan onder het team verdelen en gewoon tegelijk op de baan staan om samen de 150 rondes vol te maken. 

Na inschrijving ontvang je van ons een mail met bevestiging en mogelijkheid om jouw/jullie eigen actiepagina aan te maken. Uiteraard ontvang je van ons ook leuke tips en informatie over het evenement. 

Extra: Bij inschrijving is het mogelijk om voor €7,50 een unieke Hartekind Skate muts te bestellen. 

Deelnemers


Sponsorwerven
Samen gaan we voor een topopbrengst voor alle hartekinderen! Op die manier kunnen we belangrijk wetenschappelijk onderzoek financieren, onder andere om ervoor te zorgen dat een hartafwijking sneller wordt geconstateerd, waardoor kinderlevens kunnen worden gered. 

We staan je uiteraard bij met adviezen en het geven van concrete tips voor het sponsorwerven. De meeste deelnemers geven aan dat ze het sponsorwerven achteraf heel erg leuk en inspirerend vinden en makkelijker dan verwacht.

Sponsorwerven


Globale tijdsplanning (let op: deze planning kan nog aangepast worden)

11.15 u  Ontvangst en aanmelden 
12.20 u  Welkomstwoord/opening
12.40 u  Omkleedmogelijkheid en naar ijs
13.00 u  Start 150 rondjes schaatsen
16.45 u  Afsluiting

Bezoekers zijn van harte welkom! Naast het aanmoedigen kunnen zij tegen een kleine vergoeding ook meedoen aan diverse activiteiten.

Een impressie van de tweede editie van de Hartekind Skate:


 

« Bekijk alle evenementen