"Haar ademhaling over mijn huid heb ik gekoesterd.
Ik dacht: 'Nu voel ik het nog'"

 Arianne, moeder van hartekind Aimée*

 

Het is de grootste angst van iedere ouder: jouw kindje verliezen. Het overkwam Maurice en Arianne die hun dochter Aimée verloren aan de gevolgen van een hartafwijking. Aimée had geen rechter hartkamer en een operatie bleek niet mogelijk. Toch hebben zij hoop voor de toekomst van andere hartekinderen.


Bekijk het verhaal van Maurice en Arianne in onderstaande video:

 

Onderzoek is dé oplossing

Aimée is niet de enige. Elke 48 uur overlijdt er 1 kind aan een hartafwijking. Daarmee is een hartafwijking doodsoorzaak nummer 1 onder kinderen. Onderzoek is dé oplossing om de overlevingskans van hartekinderen zoals Aimée in de toekomst te vergroten. Alleen zo leren artsen hartafwijkingen beter begrijpen, behandelen en voorkomen. 

 

Binnen 10 jaar uit de top 3

Stichting Hartekind financiert als enige erkende Goede Doel uitsluitend onderzoek naar hartafwijkingen bij kinderen. Het doel? Binnen 10 jaar uit de top 3 zijn van meestvoorkomende doodsoorzaken onder kinderen. Daarvoor is jaarlijks 4 miljoen euro nodig. Help jij mee? Word dan nu vaste donateur van Stichting Hartekind. Daarmee financieer je direct levensbelangrijk onderzoek en red je in de toekomst kinderlevens. Elke bijdrage maakt verschil en wordt goed besteed.

Word vaste donateur

 


"Thuis gaat er een lichtje aan. Een lichtje van het leven.
Stilstaan bij dat zij er was."

Arianne, moeder van hartekind Aimée*

 

Candle bag cadeau

Als je nu vaste donateur wordt van Stichting Hartekind, krijg je als dank een candle bag cadeau. De candle bag geeft een lichtpuntje aan alle ouders die hun hartekind zijn verloren. Brand een kaarsje voor hen en geef met jouw hulp hoop aan de toekomst van alle hartekinderen in Nederland. Vergeet niet je adresgegevens in te vullen in het donatieformulier, zo weet je zeker dat je een candle bag ontvangt. 

Ontvang een gratis candle bag