Hartekind Businessclub

De Hartekind Businessclub is dé businessclub van Stichting Hartekind. Het is een netwerk van ondernemers en ondernemende managers dat zich hart maakt voor Stichting Hartekind. Het lidmaatschap kost geen geld. Ieder lid zet zich op zijn of haar manier in voor Stichting Hartekind. Dit kan door een donatie of door het inzetten van het eigen netwerk óf producten en diensten voor Stichting Hartekind. De Hartekind Businessclub komt 2 keer per jaar bij elkaar voor een inspirerende avond onder het genot van een drankje, een hapje en uitzonderlijk goed gezelschap.

De eerst volgende bijeenkomst staat gepland voor 8 november bij Vondel CS in Amsterdam. Dit zal een bijzondere bijeenkomst worden, waar de landelijke onderzoeksagenda gepresenteerd wordt. 

De laatste Hartekind Businessclub bijeenkomst was bij AFAS Software in Leusden met een inspirerend en entertainend programma waarin ook het Hartekind Gala van 14 februari jl. aanbod kwam.

Aanmelden voor de Businessclub
Meld je aan bij jouw Hartekind contactpersoon of stuur een mail naar businessclub@hartekind.nl. Je kunt natuurlijk ook bellen om je aan te melden via 085 - 8772218.