Hartekind Ride Heuvelentocht


Op zaterdag 15 juni organiseert Stichting Hartekind samen met Kiwanis Barneveld de Hartekind Ride Heuvelentocht.

De uitdaging: fiets de korte route van ca. 45 km, de middellange route van ca. 80 km of ga voor de langste route van ca.120 km door de prachtige natuur van de Heuvelenrug en de Veluwe en steun daarmee belangrijk onderzoek. Elk jaar overlijden nog steeds 150 kinderen aan de gevolgen van een hartafwijking en dat maakt een hartafwijking doodsoorzaak nummer 1 bij kinderen tot 15 jaar. Stichting Hartekind is de enige stichting in Nederland die noodzakelijk wetenschappelijk onderzoek financiert naar hartafwijkingen bij kinderen.


Sponsor een deelnemerDownload Brochure

 

Hoe inschrijven
Ben jij enthousiast en wil je graag meedoen? Schrijf je hiernaast in! De inschrijfkosten zijn €15,00 per persoon. Doe je met een team mee? Voeg dan nieuwe teamleden toe door op “persoon toevoegen” te klikken. 

LET OP: er is een beperkt aantal startplaatsen beschikbaar. Zorg er dus voor dat je je op tijd inschrijft, want vol is helaas echt vol. 

Na inschrijving ontvang je van ons een mail met bevestiging en mogelijkheid om jouw/jullie eigen actiepagina aan te maken. We vragen je hierbij om te streven naar een sponsoropbrengst van minimaal €150 p.p.. Uiteraard ontvang je van ons ook leuke tips en informatie over het evenement.

Deelnemers


Sponsorwerven
Samen gaan we voor een topopbrengst voor alle hartekinderen! Op die manier kunnen we belangrijk wetenschappelijk onderzoek financieren, onder andere om ervoor te zorgen dat een hartafwijking sneller wordt geconstateerd, waardoor kinderlevens kunnen worden gered. 

We staan je uiteraard bij met adviezen en het geven van concrete tips voor het sponsorwerven. De meeste deelnemers geven aan dat ze het sponsorwerven achteraf heel erg leuk en inspirerend vinden en makkelijker dan verwacht.

Sponsorwerven

Globale tijdsplanning (let op: deze planning kan nog aangepast worden)

9.00-10.00 uur  inschrijven en starten bij sportclub Do It in Barneveld

In de week van het event ontvang je een mail met de laatste informatie en de GPX bestanden van de routes.

« Bekijk alle evenementen

Inschrijven

Persoon toevoegen
Verwijder