Op donderdag 10 oktober organiseert Stichting Hartekind het Hartekind Gala 2024. Het Hartekind Gala is hét moment om samen met partners, waardevolle zakenrelaties, vrienden en kennissen een onvergetelijke avond mee te maken die volledig in het teken staat van kinderen met een hartafwijking. Dit jaar nodigen wij u graag uit op een magische locatie: Studio 21 op het Mediapark in Hilversum.

U beleeft een unieke avond in één van de grootste tv-studio’s van Hilversum, waarbij u een kijkje neemt achter de schermen. Niet alleen achter de schermen van een studio, maar ook in het leven van een hartekind. Wat gebeurt er allemaal achter de voordeur, van kinderen met een hartafwijking? Want geopereerd is niet hetzelfde als genezen.

Bent u er bij?

Wij nemen u mee achter de voordeur van kinderen met een hartafwijking. Wat je aan de buitenkant niet ziet, maar wat er wel is. Waar hebben hartekinderen nog meer mee te maken, los van de medische ingrepen? Wat is de impact van een hartafwijking op het leven van deze kinderen en hoe kunnen we samen een verschil maken voor hen?

 

 

Wanneer: Donderdag 10 oktober
Locatie: Studio 21 op het Media Parkboulevard in Hilversum
Tijd: Ontvangst vanaf 18.00 uur
Dresscode: Feestelijk

Maakt u een levensbelangrijk verschil door op 10 oktober bij het Hartekind Gala te zijn?

Jack en Corinne met quote

Wilt u verzekerd zijn van een stoel (€500 incl. BTW) of gaat u voor een tafel van 8 personen (€3.975 incl. BTW) of van 10 personen (€4.900 incl. BTW)? Mailt u dan naar info@hartekind.nl.