Ben jij er dit jaar ook weer bij?

Stichting Hartekind organiseert ieder jaar de Landelijke Hartekind Dag. Een dag voor alle hartekinderen (zowel kind als volwassen) en hun omgeving, die voor iedereen toegankelijk is. Zusjes, broertjes, opa’s, oma’s en andere naasten zijn van harte welkom en kunnen zich opgeven voor alle onderdelen.

Dit is jouw kans om:

  • Andere ouders en (volwassen) hartekinderen te ontmoeten
  • Verschillende workshops te volgen en voorlichting en informatie te krijgen over het hebben van en leven met een hartafwijking
  • Mee te doen aan het nieuwe superheldenparcours, ongeacht jouw energie of mobiliteit (3 – 12 jaar)
  • Te genieten van een hapje en een drankje bij de verschillende foodtrucks op het ontmoetingsplein

Schrijf je in voor 15 juni: Landelijke Hartekind Dag 2024

De Landelijke Hartekind Dag vindt dit jaar plaats op 15 juni bij Kasteel Groeneveld in Baarn en is vrij toegankelijk. Als je mee wilt doen met een van de volgende programmaonderdelen, vragen we je wel om je daar van tevoren voor in te schrijven. De inschrijvingen zijn open t/m woensdag 13 juni.

Jongen als superheld op Hartekind Dag

Superheldenparcours

(3-12 jaar)

Ook dit jaar is er een volledig vernieuwd superheldenparcours. Kom jij verkleed als Super Mario, Prinses Elsa of Brandweerman Sam?

Vrouw lachend

Vlog workshop

(vanaf 11 jaar)

Wil jij ook creatieve content maken, lekker makkelijk met je mobiel? Dan is deze workshop gegeven door niemand minder dan ambassadeur en influencer Nienke Plas iets voor jou!

Informatieve sessie

Informatieve sessies

(volwassenen)

Tijdens deze 45 minuten durende sessies zullen specialisten uit de verschillende kinderhartcentra meer informatie geven over een bepaald onderwerp en is er natuurlijk ruimte voor het stellen van vragen.

Globale tijdsplanning

(let op: deze planning kan nog aangepast worden)

  • 11.00 uur Ontvangst deelnemers en bezoekers
  • 11.30 uur Opening op podium
  • 12.00 uur Start Superheldenparcours
  • 14.30 uur Start informatieve sessies
  • 12.00-16.45 uur Diverse activiteiten bij het foodtruck ontmoetingsplein
  • 16.45 uur Afsluiting op het podium bij het foodtruck ontmoetingsplein

Locatie Hartekind Dag: Kasteel Groeneveld

De dag vindt plaats bij Kasteel Groeneveld in Baarn. Deze locatie en de hoofdpaden in het park zijn geschikt voor mindervaliden. Mocht je minder energie hebben, dan kan je ook gewoon meedoen aan het superheldenparcours. Wij hebben hier rekening mee gehouden bij de onderdelen. Als je even wilt uitrusten, kan dat natuurlijk altijd bij het foodtruck ontmoetingsplein.