Persoon geeft geld aan collecte

Word collectant

De collecte is een typisch Nederlandse traditie en nog altijd een zeer gewaardeerde manier van geven aan het goede doel. Stichting Hartekind organiseert jaarlijks de landelijke collecteweek. Want geld is nog steeds hart nodig om wetenschappelijk onderzoek naar hartafwijkingen bij kinderen mogelijk te maken en daarmee de overlevingskans van hartekinderen te vergroten en kwaliteit van leven te verbeteren.

Doneer je tijd en word collectant voor Stichting Hartekind

Ook jij kunt bijdragen, alleen door wat van jouw tijd te doneren. Meld je aan als collectant voor Stichting Hartekind en ga bij jou in de buurt collecteren langs de deur.

Digitaal collecteren

Digitaal collecteren is de snelste manier van collecteren: vanaf je eigen bank vraag je jouw familie, vrienden en collega’s om een bijdrage te leveren voor onderzoek naar hartafwijkingen bij kinderen. Digitaal collecteren is niet alleen heel gemakkelijk, het is ook snel en veilig. Voor de digitale collecte werken we samen met MIC, hét online platform met impact. Op het platform maak je in vier stappen je eigen online collectebus:

❤️ Vul je gegevens in en meld je aan als collectant. Voor de collectanten die zich al hebben aangemeld voor de digitale collecte is dit reeds gedaan.

❤️ Je ontvangt in aanloop naar de collecteweek een SMS met link naar jouw persoonlijke collectepagina.

❤️ Via jouw collectepagina stuur je met één druk op de knop een donatieverzoek via WhatsApp, social media of mail naar familie en vrienden.

❤️ Op jouw collectepagina kun je bijhouden hoeveel je ophaalt, een foto toevoegen en vertellen waarom jij collecteert.

Meer weten over de collecteweek?

Wil jij meer weten over de collecteweek? Lees dan onze informatie op de pagina collecteweek of neem contact op met Natalie onze collecte coördinator.

Coördinator vrijwilligers Stichting Hartekind

Natalie Fokkens Westerman

Coördinator vrijwilligers & Office manager

Telefoon: 06 – 30499376

E-mail: natalie@hartekind.nl

Wanneer de nieuwe datum van de Landelijke collecteweek is bevestigd zullen wij de aanmeldpagina`s openen op onze website