Vrijwilligers Stichting Hartekind

Word vrijwilliger

Wat leuk dat je je in wilt zetten voor Stichting Hartekind! Samen maken we een verschil voor alle hartekinderen. Als vaste vrijwilliger kun jij op verschillende manieren bijdragen aan ons werk. Zo kun je helpen bij een evenement, een actie opzetten of een presentatie verzorgen. Wij vragen om tenminste bij drie momenten per jaar aanwezig te zijn. Zo houden wij warm contact. 

Enthousiasme en de bereidheid om je actief in te zetten zijn het enige dat je nodig hebt om vrijwilliger voor Stichting Hartekind te worden. Ervaring is niet vereist. Dit kun je doen voor Stichting Hartekind:

Elke dag worden er in Nederland vier kinderen met een hartafwijking geboren. Voor deze toppers – waaronder mijn zoon Sem – zet ik me graag in

Debbie

Vrijwillige regiocoördinator Zuidlaren (Groningen)

Kom in actie met je school

Gemiddeld zitten er op iedere basisschool ongeveer twee hartekinderen. Waarschijnlijk dus ook bij jou. Jouw school kan samen met Stichting Hartekind zorgen voor een betere kwaliteit van leven voor deze hartekinderen. Zo kunnen zij ook meedoen met alle leuke dingen, zoals de gymles.

Kom in actie voor de hartekinderen bij jou op school. Nodig een vrijwilliger van Stichting Hartekind uit om een presentatie te geven over aangeboren hartafwijkingen bij kinderen of koppel Stichting Hartekind aan de sponsorloop, sportdag, jaarlijkse schoolmarkt of een bijzondere kerkdienst tijdens kerst of Pasen.

Start een eigen actie

Stichting Hartekind heeft exclusiviteit hoog in het vaandel. Iedereen is welkom om te reageren ongeacht geslacht, leeftijd, herkomst of ervaring.

Verder kun je zelf een actie of event opzetten in jouw eigen wijk/regio. Voor acties en events kun je (plaatselijke) krant benaderen voor een mooi artikel om zo meer naamsbekendheid te creëren. Meer informatie over het starten van een actie vind je op:

Kom in contact

Wil jij meer weten over wat jij kunt betekenen als vrijwilliger voor Stichting Hartekind? Natalie helpt je graag! Mail je vraag naar natalie@hartekind.nl of bel haar op werkdagen (behalve donderdag) via 06 30 49 93 76.