Businessclub leden sponsoren Avalon Aardoom

"een meisjesdroom wordt werkelijkheid"

Het aanstormend shorttrack talent én Nederlands Kampioene 1.500 meter Avalon Aardoom volgt haar hart. Vijf jaar geleden werd ze geopereerd aan haar aangeboren hartafwijking en nu schaatst ze haar Olympische droom in 2022 tegemoet. Als ambassadrice van Stichting Hartekind zet zij zich in om hartekinderen een betere toekomst te geven. Avalon maakt bekend dat zij twee sponsoren heeft gevonden die haar gaan ondersteunen in haar Olympische droom. Bisnez en DOOR schuiven in de marketinguitingen Stichting Hartekind naar voren om gezamenlijk het verschil te maken voor alle hartekinderen in Nederland! Een prachtig initiatief van twee zeer betrokken businessclubleden.

‘Al van jongs af aan heb ik een droom: schaatsen op de Olympische Spelen. Helaas was er een periode waarin mijn hartafwijking mij enorm beperkte’, zo geeft Avalon aan. Inmiddels is Avalon geopereerd en kan zij haar hart weer volgen. Ze kan zich nu volledig focussen op haar droom, het behalen van de Olympische Spelen. Sinds 2018 is Avalon ook ambassadrice van Stichting Hartekind. 

‘Het mooie is dat ik nu twee sponsoren heb gevonden, die de passie voor Hartekind met mij delen’, zo geeft Avalon aan. Op 10 december heeft Avalon een sponsorcontract getekend met twee maatschappelijk betrokken organisaties, advies- en projectmanagementbureau Bisnez en DOOR Training & Coaching. Bisnez en DOOR gaan Avalon ondersteunen in het najagen van haar Olympische droom. ‘Het is prachtig dat daarnaast Bisnez en DOOR bereid zijn om de plaats van hun logo’s op mijn kleding af te staan aan Stichting Hartekind’. Het betekent dat Avalon vanaf 1 januari 2019 met het logo van Stichting Hartekind op haar linker schouder schaatst. “Bisnez staat voor ‘vertrouwen in verandering’ en veranderen kan alleen met een duidelijk doel voor ogen, daar willen we Avalon graag bij helpen”, zo geeft Peter Willem van Lindenberg, algemeen directeur van Bisnez aan. ‘We hopen Avalon in alles te kunnen ondersteunen om haar ambities in de topsport en voor Stichting Hartekind waar te maken’, zo geeft algemeen directeur van DOOR Training & Coaching Joost Riphagen aan.

« Bekijk alle nieuwsberichten