Op dit moment is een hartafwijking nog steeds doodsoorzaak nummer 1 bij kinderen onder de 15 jaar. Stichting Hartekind is de enige stichting in Nederland die noodzakelijk wetenschappelijk onderzoek naar hartafwijkingen bij kinderen financiert. We kunnen jouw support goed gebruiken. Doe mee aan de Hartekind Ride, laat je sponsoren en steun op die manier levensbelangrijk onderzoek.

Hartekind Ride 2024 routes

Hartekind Ride 2024

Op zaterdag 15 juni organiseert Stichting Hartekind samen met Kiwanis Barneveld de Hartekind Ride Heuvelentocht. De uitdaging: fiets de korte route van ca. 45 km, de middellange route van ca. 80 km of ga voor de langste route van ca.120 km door de prachtige natuur van de Heuvelrug en de Veluwe.

 

Schrijf je in voor de Hartekind Ride

Ben jij enthousiast en wil je graag meedoen? Schrijf je dan in! De inschrijfkosten zijn €15,00 per persoon. Op de dag zelf kun je jouw route doorgeven, dus dat hoef je bij het aanmelden nog niet te doen.

LET OP: er is een beperkt aantal startplaatsen beschikbaar. Zorg er dus voor dat je je op tijd inschrijft, want vol is helaas echt vol.

Na inschrijving ontvang je van ons een bevestigingsmail en de mogelijkheid om een eigen actiepagina aan te maken. We gaan ervan uit dat je minimaal €150 ophaalt voor onderzoek naar hartafwijkingen bij kinderen. Uiteraard ontvang je van ons ook tips en informatie over het evenement.

Schrijf je in!

Sponsorwerven

Samen gaan we voor een topopbrengst voor alle hartekinderen! Op die manier kunnen we belangrijk wetenschappelijk onderzoek financieren, onder andere om ervoor te zorgen dat een hartafwijking sneller wordt geconstateerd, waardoor kinderlevens kunnen worden gered.

We staan je uiteraard bij met adviezen en het geven van concrete tips voor het werven van sponsors.

Sponsor een deelnemer
Hartekind Ride 2024

Globale tijdsplanning 15 juni

9.00-10.00 uur inschrijven en starten bij sportclub Do It in Barneveld

In de week van het event ontvang je een mail met de laatste informatie en de GPX-bestanden van de routes.