Bijeenkomst 'Ontwikkeling van kinderen met een aangeboren hartafwijking'

Op 6 oktober 2018 vond in het Wilhemina Kinderziekenhuis de bijeenkomst ‘Ontwikkeling van kinderen met een aangeboren hartafwijking’ plaats. Een bijeenkomst voor ouders van hartekinderen, georganiseerd door Stichting Hartekind in samenwerking met de Patiëntenvereniging Aangeboren Hartafwijkingen (PAH) en de kinderhartcentra.

Tijdens deze bijeenkomst gingen kindercardiologen in op de ontwikkelingen rondom aangeboren hartafwijkingen en het belang van onderzoek. Onderzoekers gaven een update van lopende onderzoeken. De Patiëntenvereniging Aangeboren Hartafwijkingen (PAH) vertelde meer over hun rol en Stichting Hartekind nam bezoekers mee in de activiteiten die we organiseren om onderzoek te kunnen financieren.

Bekijk de presentaties van de bijeenkomst

Kon je niet bij de bijeenkomst zijn of wil je de presentaties nog een keer terugkijken? Bekijk ze dan hier.

Jouw hulp is HART nodig!

Samen kunnen we de toekomst van de 25.000 hartekinderen verbeteren. Dat kunnen we alleen door met artsen, ouders, patiënten en organisaties samen te werken. Een belangrijk onderdeel hierin is de Landelijke Onderzoeksagenda Hartafwijkingen Bij Kinderen die op 8 november aan jou en de pers wordt gepresenteerd. Je kunt hier bij zijn: lees meer over de presentatie of meld je direct aan.

 

« Bekijk alle nieuwsberichten