Decemberacties

 

Chocoladeletters
Er zijn nog chocoladeletters van Hartekind te koop! Ze kosten slechts € 5,- per stuk. Bestel ze via onze webshop. Maak gebruik van de Black Friday weekend aanbieding: 5 halen, 4 betalen. Let op, want OP=OP. Bestel ze voor maandag 1 december, dan heb je ze voor 5 december in huis.

Kerstkaarten
Deze week kunt je weer Hartekind kerstkaarten online bestellen. De hardcopy kerstkaarten zijn tot 11 december te bestellen via de webshop, zodat je ze uiterlijk 19 december in huis hebt.
Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om geen kerstkaarten te versturen en het geld dat je daarmee uitspaart te doneren aan Hartekind.

Koop een december cadeautje in onze webshop
Bekijk onze webshop en bestel een leuk december cadeautje, bijvoorbeeld een Dopper met Hartekind logo voor slechts € 14,95. Bestel voor 1 december dan heb je het cadeautje voor 5 december in huis. Bestel je voor 11 december dan heb je het cadeautje voor 19 december in huis.

Doneer en ontvang een gratis december attentie
Word je donateur voor minimaal €5,- per maand of doe je een eenmalige donatie boven de € 25,- dan ontvang je een leuke decemberattentie. Doneer nu!

Oliebollen
Ook dit jaar sluiten we het jaar natuurlijk weer af met de olliebollenactie. Helpen jullie mee door olliebollen te bakken en te verkopen voor stichting Hartekind?
Houd je niet van bakken? Vraag dan een bakker om een percentage van iedere verkochte oliebol aan ons te doneren.

« Bekijk alle nieuwsberichten