Eerste landelijke Hartekind Dag groot succes!

Zaterdag 17 juni vond de eerste landelijke Hartekind Dag plaats bij Kasteel Groeneveld in Baarn. Een nieuwe dag voor alle hartekinderen (zowel kind als volwassen) en hun omgeving, waarbij ook broertjes, zusjes, opa’s, oma’s en alle andere naasten van harte welkom waren en mee konden doen aan alle onderdelen.

Met honderden deelnemers was het een groot succes! De kinderen gingen als hun favoriete superheld het superheldenparcours over, de tieners hebben een workshop graffiti spuiten gevolgd en daarbij enorme harten van kleur voorzien en de volwassenen konden bij een informatieve sessie aanwezig zijn, om meer over een bepaald onderwerp te horen door een zorgprofessional.

“Fijn hè mama, dat ik niet de enige ben met een hartje dat een beetje anders is.”

Het was een dag waarin kinderen even lekker kind konden zijn en waarbij hartekinderen elkaar konden ontmoeten, klein en groot. Ook de enorme waardering voor de zorgprofessionals kwam aan bod, toen Dokter Gregor Krings in het zonnetje werd gezet door zijn patiënt Aidan.

Volgend jaar keert deze bijzondere dag terug, op zaterdag 15 juni 2024 bij Kasteel Groeneveld in Baarn. Noteer deze datum dus alvast, zodat je de tweede editie niet mist!
 

Wil je nog even NAGENIETEN van deze mooie en bijzondere dag, bekijk en download de prachtige foto's die Sandra Stokmans heeft gemaakt:

Bekijk en download de foto's

 

Bekijk de aftermovie:

Videocredits: Remi_Yoshuart

 

 

 

 

 

 

Bekijk een slideshow van de foto's:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

« Bekijk alle nieuwsberichten