Hartekind Gala 2023 groot succes!

Op woensdag 4 oktober jl vond het Hartekind Gala plaats in het AFAS Theater te Leusden. Het was een geweldige avond met optredens van Jan Vayne, hartekindmoeder Nanette, ambasadeur ZO! Gospel Choir, zangeres Jennie Lena en ambassadeur Shirma Rouse met haar band.

Dit jaar werd het Hartekind Gala gepresenteerd door ambassadeur Ruben Nicolai.

Bekijk hier de prachtige foto's die door fotograaf Willem Jan de Bruin zijn gemaakt tijdens deze avond. Gebruik het wachwoord Hartekind-Gala-2023 om de foto's te bekijken. (wil je deze delen, vermeld dan altijd Willem Jan de Bruin Fotografie)

Fotogallery

Het Hartekind Gala stond dit jaar in het teken van de TikkieRing. Kinderen met een hartafwijking moeten regelmatig naar het ziekenhuis voor een operatie, prik of controle. Om hartekinderen en ouders hierin te ondersteunen, is de TikkieRing ontworpen. Een ring waaraan Tikkies, stoere bedels, worden verzameld per behandeling. Zo vertelt de TikkieRing het verhaal van wat een hartekind meemaakt.

“Tikkies helpen bij de verwerking, belonen hartekinderen voor hun moed, kracht en doorzettingsvermogen en maken het voor hartekinderen makkelijker om over hun ervaringen te praten.” 

Stichting Hartekind gelooft dat de TikkieRing een prachtig hulpmiddel is om kinderen op een positieve manier te ondersteunen en hun verhaal te kunnen laten vertellen. 

Met de mooie opbrengst van maar liefst €138.125,- kan Stichting Hartekind meer kinderen gebruik laten maken van deze bijzondere TikkieRing.

 

De spetterende aftermovie van het Hartekind Gala 2023 is hier te bekijken.

Video credits: Yoshuart 

 

« Bekijk alle nieuwsberichten