Molenhoeks Makkie doneert € 1.250 aan Hartekind

Door: Rieneke van Hees, vrijwillig webredacteur Stichting Hartekind

Zondag 21 oktober vond Molenhoeks Makkie plaats. Een jaarlijks hardloop- en wandelevenement in de Molenhoekse Heuvels, vlakbij Nijmegen. De organisatie van Molenhoeks Makkie sponsort traditiegetrouw elk jaar een goed doel. Dit jaar was dat Stichting Hartekind. En daar zijn we super blij mee!

Hartekind hele jaar centraal

Het gekozen goede doel staat het hele jaar centraal bij Molenhoeks Makkie. Lopers kunnen bij hun inschrijving een vrijwillige donatie doen. Dat leverde een mooie € 1.250 op. Met dank aan Bert Weyers uit Molenhoek. Als vader van een hartekind ervaart hij dagelijks de impact die een aangeboren hartafwijking heeft op kind én gezin. En als ouder wil je maar één ding: dat je kind geholpen wordt en een normaal leven kan leiden.

En was het een makkie?

Nee, zeker niet. Molenhoeks Makkie is een kuitenbijtertje. Heuvel op, heuvel af en veel los zand. Een geweldige training voor de Zevenheuvelenloop die in november in Nijmegen en omgeving plaatsvindt. Gezellig, kleinschalig en in een prachtige omgeving. Voor mij bovendien een mooi vervolg op Dam tot Damloop die ik voor Hartekind deed.

HARTelijk dank!

Langs deze weg willen we Bert, de organisatie van Molenhoeks Makkie en de vele donateurs hartelijk danken. Met deze hulp kunnen we de toekomst van 25.000 hartekinderen verbeteren. Dat doen we door samen te werken met artsen, ouders, patiënten en organisaties. Hoe? Kom naar de presentatie van de ‘Landelijke Onderzoeksagenda Hartafwijkingen Bij Kinderen’ op 8 november.

Lees meer over de presentatie of meld je direct aan

 

« Bekijk alle nieuwsberichten