Nieuwe campagne start op maandag 23 januari

Vandaag is een belangrijke dag. We starten met een nieuwe campagne: Doodsoorzaak #1! Elke dag worden in Nederland 4 kinderen geboren met een hartafwijking en niet alle kinderen overleven dit. Een hartafwijking is zelfs doodsoorzaak nummer 1 onder kinderen in Nederland. En als een kindje het wel redt, betekent dat vaak een leven met operaties, behandelingen en beperkingen. Dat moet én kan anders! Onderzoek is dé oplossing en daar is veel geld voor nodig. 

Via spotjes op TV en social media willen we meer mensen hiervan bewust maken en vragen we ze om donateur te worden. Want alleen met nog meer  donateurs kunnen we voldoende levensreddend onderzoek financieren.  

Voor deze campagne hebben we 3 kinderen gefilmd: Tessa, Wes en Jamal. We willen hun ouders bij deze bedanken dat we dit mochten doen en voor hun inzet en bijdrage. 


Dit is Tessa. Tessa is geboren met een hartafwijking. Pas 1 week oud en nu al heeft zij een zware operatie achter de rug. Zonder deze operatie haalt zij haar eerste levensjaar niet. 

 

Ons doel: Binnen 10 jaar uit de top 3 
Het realiseren van de onderzoeksagenda heeft als concreet en realistisch doel om binnen 10 jaar uit de top 3 te zijn van meest voorkomende doodsoorzaken onder kinderen tot 15 jaar. Dat zou fantastisch zijn! 

Om dit doel te bereiken is 4 miljoen euro per jaar nodig. Helaas zijn we daar nog niet. Daarom kan Stichting Hartekind ook jouw hulp goed gebruiken!

Help jij ook mee?

Ben jij nog geen donateur van Stichting Hartekind? Word dat dan nu! Elke bijdrage maakt verschil en is HART nodig. Dank je wel!

Word donateur

« Bekijk alle nieuwsberichten