Oranje Peloton Tocht 2017

Dit jaar gaan we voor het eerst met een Hartekindteam mee doen aan de Oranje Peloton Tocht om geld bij elkaar te fietsen voor het RACER-onderzoek: het verkrijgen van juiste referentiewaarden per hartafwijking voor inspanningsteksten.

Op zondag 24 september start de Oranje Peloton Tocht 2017. Het is een geweldig evenement voor alle sportieve èn recreatieve toerfietsers. Fiets mee met Leontien van Moorsel, Erik Breukink, Jean-Paul van Poppel, Pim Ligthart, Pieter Weening en alle Nederlandse talenten van Roompot – Nederlandse Loterij.

De start en finish zijn beide in de voortuin van Paleis Soestdijk. De drie nieuwe routes met verschillende afstanden (65 / 120 / 165 km) leiden over de Utrechtse Heuvelrug en Veluwe. Allen inclusief beklimming van de Amerongse Berg en Italiaanseweg!

Meer informatie vind je op de website van Oranjepeleton.nl.

 

“Nederland is een echt fietsland. We hebben zelfs meer fietsen dan inwoners. Het Oranje Peloton is een initiatief dat in heel Nederland het sportieve fietsen nóg leuker maakt. Bij bestaande toertochten en met eigen fietsevenementen.” aldus Leontien van Moorsel op Oranjepeleton.nl.

 

(inschrijving is gesloten)

 

« Bekijk alle nieuwsberichten