11e radiomarathon 'Zwartwaterland Helpt'

Stichting ZwartewaterlandHelpt.nl organiseert voor de 11e keer een radiomarathon. Tijdens deze 65 uur radio maken proberen zij zoveel mogelijk geld in te zamelen voor kinderen die ziek zijn. Dit jaar draaien de radiomakers muziek voor ons, Stichting Hartekind!

Luister 21, 22 en 23 december naar de radiomarathon via kabel 104.1, FM 107.3 of online streaming. Vraag een plaatje aan, doe een bod op de veiling en ga langs in hun tijdelijke studio in Onder de Luifel in Hasselt!

Bekijk hier de programmering van de radiomarathon 'Zwartwaterland Helpt'.

 


Trots overheerst bij Stichting Zwartewaterland Helpt

Het bestuur van Stichting Zwartewaterland Helpt kijkt met veel dankbaarheid terug op de elfde editie van de traditionele radiomarathon, vanuit Horecacentrum Onder de Luifel in Hasselt. "Bijna €15.000 is de voorlopige eindstand voor Stichting Hartekind", zegt voorzitter Petrit Sterenberg. "Ik ben blij en dankbaar dat we ons rijk mogen rekenen met zoveel betrokken en bevlogen vrijwilligers. Enthousiastelingen met hét Hart op de juiste plaats."

In februari wordt de definitieve eindstand bekendgemaakt, omdat diverse goede doelen acties nog dienen plaats te vinden.

 

« Bekijk alle nieuwsberichten