Studenten organiseren Hartloop voor Hartekind

Studenten van de opleiding Sportmarketing aan de Saxion Hogeschool in Deventer organiseren een hardloopevenement dat vrijdag 19 april in Leusden wordt gehouden. Ze doen dit in samenwerking met handbalvereniging LHV. Het inschrijfgeld van € 10 per deelnemer komt volledig ten goede aan Stichting Hartekind. De studenten hopen zo minimaal € 1.200 op te halen.

Keuze uit 5 of 10 kilometer

De Hartloop wordt georganiseerd door 8 studenten van de HBO-opleiding Sportmarketing aan de Saxion Hogeschool in Deventer. De studenten zitten in het tweede leerjaar van de opleiding en moeten in het kader daarvan een sportevenement voor het goede doel organiseren. We zijn heel blij dat ze voor Stichting Hartekind hebben gekozen. In de omgeving van het Burgemeester Buiningsportpark is een route van 5 kilometer uitgezet. Lopers die inschrijven voor de 10 kilometer lopen de lus 2 keer. Op het sportcomplex is voldoende parkeerruimte aanwezig en ik ook goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Schrijf je nu in

Belangstellenden kunnen zich inschrijven via de website www.hartloop.nl. Op de site is ook meer informatie over het evenement te vinden.

« Bekijk alle nieuwsberichten