The Dutch4kids en Stichting Hartekind

Ieder jaar organiseert The Dutch4Kids in oktober een golftoernooi op 'The Dutch'. Op deze spectaculaire golfdag, aangekleed met veiling en loterij, wordt geld opgehaald met het doel kinderen meer mogelijkheden te geven in hun leven.

Om het geld op de juiste plaats goed te besteden, werkt TheDutch4Kids samen met twee Partnerstichtingen: “Het Sophia Kinderziekenhuis” en het “Sikkelcelfonds” in Rotterdam en  een gunningstichting, te weten “Stichting Hartekind”. Dit jaar vindt deze charitatieve golfdag plaats op dinsdag 29 oktober 2019.

Deelname is mogelijk door het boeken van een flight (drie personen) voor 3.000 euro. Bij iedere flight sluit een golfprofessional aan waarmee u de 18 holes speelt. Individuele deelname is ook mogelijk à 1.000 euro p.p. U wordt dan (in overleg) gekoppeld aan goed gezelschap. Inschrijving is inclusief versnaperingen in de baan, borrel en een diner bereidt door Michelin sterren koks.

Voor meer informatie over dit bijzondere evenement kunt u hier de uitnodiging bekijken. Mocht u een flight willen boeken, dan verwijzen wij u graag door naar aanmelden-charity-day.

Hopelijk zien we u daar!

« Bekijk alle nieuwsberichten