Veiling Hartekind Gala is online!

Op 14 februari 2020 vindt het Hartekind Gala plaats in de Fokker Terminal in Den Haag. Tijdens dit gala zal er een veiling worden gehouden, met diverse bijzondere veilingitems. Ook als u niet bij dit gala aanwezig kunt zijn, of liever anoniem wilt blijven, maar toch graag bij wilt dragen door mee te bieden, dan kunt u zowel alvast online of schriftelijk een bod bij ons achter laten.

Hier vindt u alle veilingitems en uitleg over deze biedingsprocedure. 

Uiteraard komt de gehele opbrengst van deze veiling ten goede aan Stichting Hartekind. Deze stichting financiert wetenschappelijk onderzoek om ervoor te zorgen dat hartekinderen een grotere overlevingskans hebben en dat hun kwaliteit van leven verbetert. Elk jaar worden er in Nederland 1.500 kinderen met een hartafwijking geboren. 90% van deze kinderen wordt volwassen, maar helaas sterft 10% nog altijd aan de gevolgen van deze afwijking. Dat maakt een hartafwijking doodsoorzaak nummer 1 bij kinderen tot 15 jaar. 

Wij hopen dat u mee doet, want alle biedingen helpen!

 

Let op: Er zijn nog maar enkele plaatsen om het gala op 14 februari bij te wonen. Stuur ons zo spoedig mogelijk een email voor meer informatie: info@hartekind.nl

 

« Bekijk alle nieuwsberichten