Hartekindweek 2019 - 10.000 rozen, 250 ballonnen, 80 collectanten en nog veel meer

Gedurende de Hartekindweek werden diverse acties gehouden om de hartafwijking bij kinderen en de impact hiervan breder bekend te maken. En dat heeft Nederland geweten! Er zijn honderden koekjes gebakken en verkocht, bloemisten en restaurants hebben speciale Hartekindproducten verkocht, er zijn 250 ballonnen uitgedeeld in het WKZ, er zijn workshops gegeven, armbandjes verkocht, Goede Doelen Markten georganiseerd en speciale acties op social media geweest. Daarnaast zijn en bijzondere blogs en Hartekindverhalen gedeeld op diverse sites en radiozenders. In Bunschoten-Spakenburg zijn 80 collectanten de straat op gegaan en hebben samen bijna 10.000 euro opgehaald!

Op 14 februari, de Dag van het Hartekind, gingen tientallen vrijwilligers de straat op om Hartekindrozen te verkopen in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Groningen, Leiden en Nijmegen. En met succes; ze hebben samen bijna 10.000 rozen verkocht! Als afsluiting van deze dag was er het Hartekindgala waarbij meer dan 60.000 euro is opgehaald.

Uiteraard was deze week niet mogelijk zonder alle vrijwilligers. Daarom willen we jullie allemaal heel HARTelijk bedanken!

« Bekijk alle nieuwsberichten