Weissensee schaatsers halen EUR 70.134,- op

Vrijdag 25 januari 7 uur ‘s ochtends gaat een groepje schaatsers het ijs op bij de Weissensee. Het is nog donker en het is er koud, heel koud. De thermometer staat op -16 graden. Toch staan er 27 toppers klaar om de alternatieve Elfstedentocht te rijden en zo geld op te halen voor Hartekind. Geld dat HART nodig is om de ambitieuze doelstellingen uit de onderzoeksagenda te realiseren. En zo de droom van Stichting Hartekind dichterbij te halen en de overlevingskansen en de kwaliteit van leven voor Hartekinderen te verbeteren.

In deze kou hebben ze een topprestatie geleverd, door vol passie en energie met iedere slag de kilometers aaneen te rijgen en iedere gesponsorde euro helemaal waar te maken. 

De editie van 2019 is er in geslaagd om EUR 70.134,- bij elkaar te schaatsen. En daarmee is een nieuwe recordopbrengst behaald.

Dank aan alle schaatsers en al hun sponsoren voor de fantastische bijdrage. Op de actiepagina kan je zien wie dit allemaal gerealiseerd hebben. En mocht je er niet toe gekomen zijn te doneren. Het kan nog altijd. 

 

 

« Bekijk alle nieuwsberichten