Kids Circuit Run

UPDATE: Zoals net is aangegeven in de persconferentie kunnen evenementen met meer dan 100 deelnemers helaas niet doorgaan tot eind deze maand.
Dit betekent dat de Hartekind Challenge op 29 maart niet door zal gaan.
Of er een nieuwe datum gepland zal worden of dat het hele evenement gecanceld wordt weten wij op dit moment nog niet.

Uiteraard houden we de deelnemers op de hoogte zodra er meer nieuws bekend is.

 

Voor de kinderen is er een echte Kids Circuit Run van 900 meter (voor 4 t/m 7 jaar) en van 2,2 km (voor 8 t/m 12 jaar). Je start vanuit de Pitstraat, waar normaal de raceauto’s van start gaan. Daarna ren je door de scherpe Tarzanbocht en over de Hunzerug. Je komt onderweg een paar raceauto’s tegen en ook hoor je gave muziek.

Alles mag in eigen tempo gedaan worden en uiteraard zorgt Hartekind ervoor dat ook kinderen die minder ver kunnen lopen de finish op een bijzondere manier zullen halen! Voorafgaand aan de start van de Kids Circuit Run wordt er een speciale warming-up gegeven. Na de finish ontvang je een mooie medaille. Ook loop je met een tijdregistratiechip, dan kun je na afloop terugzien hoe hard jij hebt gelopen!

Als je meedoet aan deze run, krijg je niet alleen een startbewijs, maar ook een uniek hartekind shirt en mag je een rondje meerijden op de BMW Driving Experience!
 

 

  • Je gaat akkoord met het gebruik van fotomateriaal voor plaatsing op de website, social media en promotie.
  • Bij verhindering of blessures is restitutie van het inschrijfgeld helaas niet mogelijk. Wel kun je jouw startbewijs aan iemand anders overdragen.

 

Hartekind Challenge 2020

 

« Bekijk alle evenementen

Inschrijven

Het is helaas niet meer mogelijk om voor dit evenement in te schrijven.