(Klik voor geluid) Ik wil doneren

Schaatsborrel

Het warme weer komt eraan en daarom denk je misschien nog helemaal niet aan schaatsen, maar voor je het weet is het alweer januari 2019. Dan vertrekt Hartekind namelijk voor de achtste keer met een team van schaatsliefhebbers naar de Weissensee voor de alternatieve elfstedentocht. 

Als je een schaatsliefhebber bent of eentje kent die de alternatieve elfstedentocht op de Weissensee op zijn bucketlist heeft staan, dan kun je tijdens de schaatsborrel op donderdag 30 augustus 2018 bij Van Der Valk Hotel De Bilt alvast sfeer komen proeven. Hier zijn schaatsers die al eens eerder mee hebben geschaatst en schaatsers die zich al hebben opgegeven voor januari 2019. 

 

Inschrijven

Als je nu al zeker weet dat je mee wil naar de Weissensee in januari mag je je natuurlijk nu al opgeven via info@hartekind.nl of neem alvast een kijkje op de Evenementenpagina. Als je twijfelt, kom dan vooral de mooie  verhalen van schaatsers van voorgaande jaren aanhoren en laat je overtuigen. Meer informatie en een leuke compilatie van vorig jaar vind je hier.

Geef je alvast op voor de schaatsborrel via info@hartekind.nl en hopelijk zien we je 30 augustus of zelfs in januari 2019 op de Weissensee!

« Bekijk alle evenementen